Eğer siz de "evimdeki televizyonu yenilemem gerekiyor" diyenlerdenseniz...

Samsung ile “Değiş, Değiştir Yeniden Başla”, birbirinden avantajlı fırsatları ve hediye yağmurunu kaçırma!

Eğer siz de "evimdeki televizyonu yenilemem gerekiyor" diyenlerdenseniz...
12 Haziran 2020 - 12:09

Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte artık yeni planlar yapılıyor. Eğer siz de “evimdeki televizyonu yenilemem gerekiyor” diyenlerdenseniz Samsung’un “Değiş, Değiştir, Yeniden Başla!” sloganıyla başlattığı hediye yağmuru heyecanınızı daha da artıracak.

30 Haziran’a kadar seçili model Samsung TV satın almanız durumunda Samsung’un Galaxy S20 veya Galaxy Note10 Lite akıllı telefonlarına ya da Galaxy Tab A 8” tabletine hiç bir ücret ödemeden sahip olma fırsatını yakalayacaksınız.

Bunun yanı sıra eski telefonlarını değiştirmek isteyenler de “Değiş, Değiştir, Yeniden Başla!” kampanyasıyla yeni bir Galaxy akıllı telefona uygun fiyatlarla sahip olabilecek. Ayrıca beyaz eşyalarda 2 bin TL’ye varan indirim fırsatı da sizi bekliyor.

Koronavirüs salgınında vaka sayısının azalmaya başlaması ve hayatın yavaş yavaş normale dönmesiyle birlikte birçok insan yeni bir başlangıç yapmanın da heyecanını yaşıyor.

Evlerindeki televizyonlarını yenilemek isteyenler için de Samsung Electronics, “Değiş, Değiştir, Yeniden Başla!” diyerek akıllı telefon veya tablet hediye ediyor.

Seçili Samsung TV’leri alanlara Galaxy S20, Galaxy Note10 Lite veya Galaxy Tab A 8” hediye

30 Haziran’a kadar seçili model Samsung TV satın alanlar; Samsung’un Galaxy S20 veya Galaxy Note10 Lite akıllı telefonlarına ya da Galaxy Tab A 8” tabletine hiç bir ücret ödemeden sahip olma fırsatını yakalayacak.

Kampanya kapsamında 2019 veya 2020 model Samsung QLED 8K TV alanlara Galaxy S20 128 GB akıllı telefon; 2020 model Samsung QLED TV alanlara tercih ettikleri TV’ye göre Samsung Galaxy Note10 Lite 128 GB akıllı telefon veya Samsung Galaxy Tab A 8” 32 GB tablet; 2020 model Samsung Frame TV veya artık tüm satış noktalarında satışı yapılan 2020 model Serif TV alanlara Samsung Galaxy Note10 Lite 128 GB akıllı telefon; 2020 model Samsung UHD TV alanlara ise Galaxy Tab A 8” 32 GB model tablet hediye edilecek.[1]

Kampanyadan faydalanmak için TV’lerin kampanyaya katılan satış noktaları üzerinden satın alınması ve satın alınan ürünün 15.07.2020 tarihine kadar Samsung Yetkili Servis aracılığıyla kurulumunun yapılması ve ardından 31.07.2020 tarihine kadar www.samsung.com/tr/degis-degistir-yenidenbasla-tv-kampanyasi-2020 kampanya sayfasından başvuru yapılması gerekiyor.

Beyaz eşyalarda 2 bin TL’ye varan indirim fırsatı

Samsung’un “Değiş, Değiştir, Yeniden Başla!” sloganıyla başlattığı hediye yağmurunda aynı zamanda seçili bankalarla iş birliği ile de avantajlar sunulacak.

1 - 30 Haziran tarihleri arasında ING Bank iş birliği kapsamında seçili buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre mikrodalga, ankastre fırın, ankastre ocak ve ankastre davlumbaz ürünlerine vade farksız 15 taksit veya 3 ay taksit erteleme imkânı ve 2.000 TL’ye varan indirim fırsatı da sunulacak.

Ayrıca, Yapı Kredi Bankası iş birliği sayesinde de online satış kanalları üzerinden yapılan beyaz eşya alışverişlerinde 18 aya varan taksit olanakları ile tüketiciler istediği ürüne sahip olabilecek.

“Değiş, Değiştir, Yeniden Başla!” kampanyası ile akıllı telefonları yenilenme zamanı

Yeni normalleşme döneminde Samsung tarafından hayata geçirilen “Değiş, Değiştir, Yeniden Başla!” kampanyası ile de tüketiciler eski model akıllı telefonlarını yenileriyle değiştirilebilecek.

Yine 30 Haziran’a kadar devam edecek kampanya kapsamında indirim oranları cep telefonu modeline göre belirlenecek. Kampanya avantajlarından yaralanmak isteyen tüketiciler, yeni akıllı telefonlarına Samsung mağazaları aracılığıyla sahip olabilecek.

“Değiş, Değiştir, Yeniden Başla!” kampanyası hakkında detaylı bilgi için: [https://www.samsung.com/tr/degisim-kampanyasi-2020/]

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"