"Ege'nin incisi" İzmir'de doğa ve tarihle iç içe bir tatil

Şehrin kalbinde yer alan, her biri balkonlu toplam 110 odası bulunan Four Points by Sheraton İzmir, şehrin tadını çıkarırken, bayram tatilini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.  

"Ege'nin incisi" İzmir'de doğa ve tarihle iç içe bir tatil
27 Mart 2024 - 00:02

Four Points by Sheraton İzmir sizi bekliyor

Ramazan Bayramı’nın dokuz güne çıkmasıyla birlikte tatil planları da hız kazandı. En çok tercih edilen rotaların başında da etkileyici doğası, tarihi birikimi, ilçelerinin renkli ve sıcak atmosferiyle “Ege’nin incisi” İzmir geliyor. Şehrin kalbinde yer alan, her biri balkonlu toplam 110 odası bulunan Four Points by Sheraton İzmir, şehrin tadını çıkarırken, bayram tatilini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.  
 
İzmir hem etkileyici doğası hem tarihi geçmişi hem eğlence hayatı ve iş dünyasının merkezlerinden biri olmasıyla yılın her dönemi ziyaretçi çekiyor. Dokuz günlük Ramazan Bayramı’nda bu yıl da en çok tercih edilen tatil rotalarından biri İzmir olacak. Konak Meydanı’nda yıllara meydan okuyan Saat Kulesi, deniz manzarasının tadını çıkaracağınız Kordon, 15 binden fazla mağazaya ev sahipliği yapan Tarihi Kemeraltı Çarşısı, zamanda yolculuğa çıkaran büyüleyici Efes Antik Kenti, popüler turistik noktalarından Çeşme, taş sokakları ve begonvillerle süslü beyaz badanalı evleriyle Alaçatı, insanda sımsıcak duygular uyandıran Şirince, Foça ve Urla… “Ege’nin incisi” İzmir, herkese hitap ediyor. 
 

Şehrin güzelliğiyle kaliteli hizmeti birleştiriyor

İyi bir bayram tatili için şehrin güzelliği kadar konaklamada sunulan kaliteli hizmet ve beklentilerin karşılanması da önemli. Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İzmir de işte bu iki noktayı birleştiriyor. Şehrin merkezinde yer alan otel, gezi rotalarına da yakınlığıyla dikkat çekiyor. Adnan Menderes Havalimanı’na yarım saat, şehir merkezine ise, 10 dakika uzaklıkta olan otelde kalıp Foça, Seferihisar, Karaburun, Alaçatı ve Urla gibi İzmir’in en popüler tatil lokasyonlarını gezmek mümkün. 
 

Her biri balkonlu, manzaralı 110 oda

Bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her türlü beklentiye yanıt verecek şekilde tasarlanmış, kusursuz bir iş oteli olan Four Points by Sheraton İzmir, tatil için de iyi bir alternatif sunuyor. Her biri balkonlu, dört farklı tipte toplam 110 oda bulunan otelde, geceye düşen ışıkların romantikleştirdiği deniz manzarasının kaliteli hizmetlerle birleştiği unutulmaz bir bayram konaklaması sizi bekliyor. Ayrıca Mistral Tower Projesi içerisindeki Cadde Çarşı’da yer alan yeni nesil meyhane, Fae Food & Drink, OM Atelier Bar&Kitchen Live Music, Patisserie, Ev Yemekleri Restaurant, Coffee Shops, eczane ve kuaför gibi mekânlar misafirlerin her ihtiyacını karşılıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu