Deneyimli Siyasetçi Cemalettin Alper, Utku Gümrükçü'nün Kurmay Heyetinde!

Çiğli Belediyesinde sürpriz atama! Cemalettin Alper, Siyasi İşlerden Sorumlu Koordinatörlük görevine getirildi.

Deneyimli Siyasetçi Cemalettin Alper, Utku Gümrükçü'nün Kurmay Heyetinde!
05 Nisan 2023 - 12:41

CEMALETTİN ALPER, ÇİĞLİ BELEDİYESİNE KOORDİNATÖR OLARAK ATANDI!

İZMİR - Bayraklı’nın yakın tarihine damga vuran siyasetçilerden Cemalettin Alper, Çiğli Belediyesine ‘Siyasi İşlerden Sorumlu Koordinatör’ olarak atandı. 

İzmir’in Bayraklı ilçesinde uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve ilçe başkanlığına yeniden aday olmayarak aktif siyasete ara veren Cemalettin Alper, bundan sonra, İzmir siyasetinde istikbal vaat eden ve en başarılı belediye başkanlarından biri olarak işaret edilen Başkan Utku Gümrükçü ile birlikte mesai yapacak. 

AK Parti’nin her yerel seçimde gözüne kestirdiği Bayraklı’da yaptığı başarılı çalışmalarla, Bayraklı Belediyesi’nin CHP’de kalmasına katkı sağlayan en önemli isimlerden biri olarak gösterilen Alper, önümüzdeki süreçte, CHP’li Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün daha da başarılı olması için çalışacak. 

Daha önce, İzmir’in bir başka önemli belediyesinden de danışmanlık teklifi alan ama bu teklifi geri çeviren deneyimli siyasetçi Cemalettin Alper’in gelinen noktada Çiğli Belediyesine Siyasi İşlerden Sorumlu Koordinatör olarak atanıp Başkan Utku Gümrükçü’nün kurmay heyetine dahil olması, İzmir’de siyasetin gündemine oturdu. 


ALPER: ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMAYIN!

Kendisine telefonla ulaşarak görüşlerine başvurduğumuz Cemalettin Alper, “Öküz altında buzağı aramaya gerek yok. Daha önce başka bir ilçe belediye başkanımızın tarafıma yaptığı teklifi, sağlık sebeplerimden veya işlerimin yoğunluğundan dolayı kabul etmemiş olamaz mıyım? Bu tür yaklaşımlar ikilemlik yaratmaya yönelik yaklaşımlardır. Elbette bugünden itibaren öncelikli görevimiz, Çiğli Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’nün daha da başarılı olması için çalışmak olacaktır, ama bizler Cumhuriyet Halk Partiliyiz! Bizim için önemli olan bütün belediye başkanlarımızın başarısıdır. İzmir’de tek bir belediye başkanımız dahi başarısız olsa, biz bundan sorumluluk duyarız. Söz gelimi o başkanımızın da başarılı olabilmesi adına elimizden ne geliyorsa yaparız.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"