Danilo Zanna lezzet ve seyahat tutkunları için önerilerini kaleme aldı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının eğlenceli jürisi MAG yazarı Danilo Zanna lezzet ve seyahat tutkunları için önerilerini kaleme aldı: “Dünya’nın neresine giderseniz gidin eğer bir restoranın önünde menü, fiyat ve yemek fotoğrafları varsa kesinlikle o restorandan hemen uzaklaşmalısınız”

Danilo Zanna lezzet ve seyahat tutkunları için önerilerini kaleme aldı
11 Eylül 2019 - 00:25

“Elin Oğlu” TV programı ile isminden söz ettiren, yeni sezonda TV8 Ekranında yayınlanan MasterChef programında jüri koltuğunda izleyicilere tekrar “Merhaba” diyen MAG yazarı Danilo Zanna, alternatif tatil rotasını yeni yazısında kaleme aldı.

Doğup büyüdüğü şehir olan Floransa’yı anlatan Danilo Zanna, tarih ve sanat ile ilgilenen seyahat tutkunlarına MAG Eylül sayısında öneriler sunuyor.

Özellikle şeflik kariyeri ile başarılı projelerde yer alan Zanna, İtalya’ya sadece makarna, pizza ve tiramisu gözüyle bakmamayı da ekliyor.

İtalya’nın sokak lezzetleri konusunda geniş bir yelpazeye sahip olduğunu belirten Zanna, “ Aslında işkembe, acı keskin domates sosu, soğan, kereviz ve istenilen malzeme ile tatlandırılabilir. Genelde sandviç şeklinde satılır ama özel bir restoranda tabakta da servis edilebilir. Bana soracak olursanız Lampredotto’yu sokakta yemelisiniz. Kesinlikle lezzet konusunda daha iyi bir sonuç alabilirsiniz” diyerek lezzet meraklılarına da sesleniyor.

Güzel oyuncu Hande Doğandemir’in kapak yıldızı olduğu MAG Eylül sayısı, özel röportajları dopdolu içeriği ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...