"ÇİÇERO" Filminin oyuncuları Ege Perla'da

Ankara Casusu ya da Yüzyılın Casusu olarak anılan İlyas Bazna’nın hayatından esinlenerek sinemaya aktarılan ÇİÇERO filmi vizyonda. Serdar Akar’ın yönettiği filminin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve yoğun ilgi gören filmin oyuncuları Burcu Biricik, Erdal Beşikçioğlu, Ertan Saban, Murat Garipağaoğlu, Ezel Özgün ve filmin yönetmeni Serdar Akar, 26 Ocak Cumartesi akşamı söyleşi ve film gösterimi için Ege Perla’ya geliyor.

"ÇİÇERO" Filminin oyuncuları Ege Perla'da
25 Ocak 2019 - 12:44

Yeni yılı dopdolu bir programla karşılayan Ege Perla misafirleri, heyecanla beklenen ve yoğun ilgi gören filmin gösteriminde de oyuncular ve film ekibiyle söyleşiye katılma fırsatı bulacaklar.

Yapımcılığını Ayla ve Müslüm filmlerinin başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Dijital Sanatlar tarafından beyaz perdeye taşınan, Serdar Akar’ın yönettiği, başrollerini ise Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in paylaştığı filmin oyunculu gösteriminde filmin yetenekli oyuncuları Burcu Biricik, Erdal Beşikçioğlu, Ertan Saban, Murat Garipağaoğlu, Ezel Özgün ve filmin yönetmeni Serdar Akar, Ocak Cumartesi akşamı 18.30’da söyleşi ve 19.00’da film gösterimi ile izleyicilerle buluşuyor. 

Filmin Konusu:

Türk ajan İlyas Bazna’nın hayatından esinlenerek beyaz perdeye taşınan ÇİÇERO filmi 1940’ların Ankarası’nı konu alıyor. Film, İkinci Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nin kalbinde uşak olarak görev yapan, kod adı Çiçero olan İlyas Bazna’nın İngiltere’nin gizli belge ve bilgilerini Hitler Almanya’sına sızdırmaya başlamasıyla gelişen olayları beyaz perdeye aktarıyor. Filmde Bazna, bu nefes kesen faaliyetleriyle Türkiye’yle birlikte tüm dünya devletlerinin de kaderini değiştiriyor.

T4 isimli bir uygulama ile Nazilerin kendi halkına ve çocuklara da üstün ırk yaratmak için neler yaptıklarını da anlatan ÇİÇERO ile hem casus filmleri kategorisinde bir ilk hem de Türk sinema tarihinde bu konu ilk kez işleniyor.

Tarih: 26 Ocak Cumartesi

Yer: Ege Perla Cinens Sinemaları

Saat: 18:30 - Söyleşi

19:00 - Film Gösterimi

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor