CHP'li Durmaz iddialı konuştu: 31 Mart'ta Bergama'yı yeniden kazanacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, 2024 yerel seçimleri için iddialı konuştu. CHP’li Durmaz, “Biz, yerel seçimleri iyi bir aday ile kazanacağız” dedi.

CHP'li Durmaz iddialı konuştu: 31 Mart'ta Bergama'yı yeniden kazanacağız!
25 Kasım 2023 - 22:30

‘BERGAMA’DA YEREL SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, 2024 yerel seçimleri için iddialı konuştu. CHP’li Durmaz, “Biz, yerel seçimleri iyi bir aday ile kazanacağız” dedi.

Bergama’da CHP için 2024 yerel seçimlerinin kolay geçmeyeceğini ancak iyi bir aday profili ile seçimi kazanacaklarını ifade eden Durmaz; dürüst, güvenilir ve Bergama’da 7’den 70’e herkesin kabul göreceği bir aday göstermeleri gerektiğinin bilincinde olduklarını söyledi.

CHP’nin genel seçimlerde Bergama’da birinci parti olduğuna dikkati çeken Durmaz, “Genel seçimlerde Bergama’da birinci çıkmamıza rağmen yerel seçimlerde adayın çok önemli olduğunu biliyoruz. İyi bir aday ile rehavete kapılmadan çalışarak 2024 Mart yerel seçimlerinde Bergama’yı yeniden kazanacağız” diye konuştu.

Bakırçay Bölge Gazetesi’ne konuşan CHP Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“4 ve 5 Kasım’da yapılan kurultayımız değişimden yana oldu. Kurultay delegelerimiz sokağın sesine kulak vererek genel başkan ve parti yönetimini hem değiştirdi hem de gençleştirdi.

Kongre öncesi konuşulan ve medyada oluşan algı eski genel başkanımız kıl payı kazanacağı yöndeydi.  Ama ilk turda birbirine çok yakın olan sonuç 2. turda Özgür Özel lehine açıldı. Biz, elbette emeklerinden dolayı eski genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da çok teşekkür ediyoruz. Bu değişim, tüm teşkilatlarımızda olduğu gibi Bergama teşkilatımızda da bir motivasyon ve sinerji getirdi.

14- 28 Mayıs seçimlerinden sonra partimize küsen, kırgın olan, oy kullanmam diyen veya istifa eden üyelerimiz bu değişim ile geri döneceklerdir. Yeni heyecan ve umutla yerel seçimlerde çalışacaklardır. Bu sonuç ile partimizde küskünler oluşmaz, yenilenen ve genel başkanı gençleşen partimizde motivasyon ve heyecan artacaktır. Bu da önümüzde yapılacak yerel seçimlere çok olumlu yansıyacaktır.

Yeni genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in teşkilatlara çok daha fazla önem verileceği, maddi ve manevi destekleneceğini, ayrıca belediye başkan ve milletvekili adaylıkları için önseçim yapılacağını söyledi. Bu bizim için çok önemli bir söylemdir.

Biz, yerel seçimlere adayımız belli olmadan çalışmaya başladık. Teşkilat olarak kırsal mahallerde muhtar ve vatandaşlarımızla buluşuyor. STK’ları ziyaret ediyor. Esnafın halini ve hatırını soruyoruz. Ayrıca eski partililerimizi de ziyaret etmekteyiz. Seçime şimdiden hazırlanmaya başladık. İlk hedefimiz Bergama’da yerel seçimleri tekrar kazanmak olacak. Daha sonra da bu görevde ben olurum olmam, sanki 6 ay sonra yapılacakmış gibi 2028 yılındaki genel seçimlere hazırlanmak olacaktır.

Biz, yerel seçimleri iyi bir aday ile kazanacağız. Bu seçim zor geçse de CHP iyi bir aday profili ile bu yerel seçimi alacaktır. Bunun için dürüst, güvenilir ve Bergamalı hemşerilerimizin kabul edeceği bir aday bulmaktır. Genel seçimlerde Bergama’da birinci çıkmamıza rağmen yerel seçimlerde adayın çok önemli olduğunu biliyoruz. İyi bir aday ile gevşemeden çalışarak 2024 Mart yerel seçimlerinde tekrar Bergama’yı kazanacağız”


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...