CHP'li Bakırlı'dan Cumhur İttifakı üyelerine çirkin sözler!

CHP Foça İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Bakırlı, Cumhur İttifakı'nın Foça Belediye Meclis Üyelerine yakışıksız bir üslupla seslendi: “Katar Katar satanların temsilcileri sizler değil misiniz?”

CHP'li Bakırlı'dan Cumhur İttifakı üyelerine çirkin sözler!
05 Aralık 2020 - 01:05
Foça’da sular durulmuyor. Foça’nın Kumburnu mevkiinde bulunan ve mülkiyeti Foça Belediyesi'ne ait turistik tesis imarlı taşınmazın satışa çıkarılma kararı tepkileri de beraberinde getirdi. 

Satışa karşı çıkan Cumhur İttifakı’nın Foça Belediye Meclis Üyeleri; Osman Mert, Haydar Çapçı, Ömer Güler ve İbrahim Semerci’nin kararlı duruşuna Foça halkı da büyük destek verdi. 

Foça’da satışa karşı çıkanlara bir destek de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan geldi. Hamza Dağ twitter hesabından yaptığı paylaşımda: “CHP İzmir'de hem hizmet üretmiyor hem de ilk fırsatta belediyeye, yani İzmirliye ait arazileri, plajları, koyları satıyor. Foça'nın çok kıymetli arazi ve koyların olduğu doğal güzelliklerini yok pahasına satmanıza İzmir'in değerlerini İzmirliden çalmanıza izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.   

Gelen tepkilerin giderek büyümesi üzerine Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün talimatı ile içlerinde Kumburnu Plajı'nın da bulunduğu 8 taşınmazın satışına ilişkin önerge geri çekildi. Satışa ilişkin önergenin geri çekilmesi, halk tarafından sevinçle karşılanırken, CHP’nin bazı ilçe yöneticilerinde rahatsızlığa neden oldu. 

Duruma tepki gösteren CHP Foça İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Bakırlı, Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyelerine “Katar Katar satanların temsilcileri sizler değil misiniz?” diye sordu.

Foça’daki satışa engel olan AK Parti ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerini siyasi şov yapmakla suçlayan CHP’li Bakırlı, “Foça’daki Kumburnu satışına dair kamuoyuna tüyü bitmedik yetimin hakkını savunduk diyen, siyasi şov yapanlara ithafen. İlçemizde gösterdiğiniz hassasiyeti keşke ülkemiz için de gösterebilseydiniz. Foça’nın yetimi yetim de ülke gençliği umurunuzda değil mi? Katar Katar satanların temsilcileri sizler değil misiniz?” diyerek, AK Parti döneminde satıldığını iddia ettiği termik santrallerin listesini yayınladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?