​​​​​​Çekirdek kahve lezzeti yol boyunca Burger King®'de!

NESCAFÉ %100 Arabica çekirdek kahve lezzeti yol boyunca yenilikçi lezzetlerin adresi Burger King®’de!

​​​​​​Çekirdek kahve lezzeti yol boyunca Burger King®'de!
03 Eylül 2020 - 17:15
Ev dışı tüketim sektöründe lider konumdaki firmalardan Nestlé Professional ve Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda iş birliğinde yeni adım Nestlé’nin ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren uzman iş birimi Nestlé Professional ile Türkiye'de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, uzun yıllara dayanan iş birliklerini farklı bir noktaya taşıdı. Türkiye’de 650’den fazla restoranıyla hizmet veren ve dünyanın önde gelen kahve markalarından NESCAFÉ’yi misafirleri ile buluşturan Burger King®; yeni iş birliği kapsamında İstanbul-İzmir otoyolu, Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanlarında yer alan Burger King® restoranlarında %100 Arabica kahve çekirdeklerinden hazırlanan kahveleri, kahve tutkunlarına sunmaya başladı.
 
Nestlé Professional ve Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda iş birliklerini bir adım ileri taşıdı. 1999 yılından bu yana süren iş birliğini geliştiren iki marka, bu kapsamda İstanbul-İzmir otoyolunda 9, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’nda ikişer restoranda olmak üzere toplamda 13 Burger King® restoranında %100 Arabica kahve çekirdeklerinden hazırlanan kahveleri kahve severlerle buluşturuyor.

“Çekirdek kahve lezzeti yol boyunca Burger King®’de!” sloganıyla hayata geçen iş birliği, özellikle İstanbul-İzmir otoyolundaki 9 şubede sürücülere enerjilerini yükseltecek lezzetli bir mola fırsatı veriyor. İstanbul’daki 2 havalimanında yer alan 4 Burger King® restoranında da %100 Arabica çekirdek kahvesinden hazırlanan kahvelerle, yolculara güzel bir kahve deneyimi sunuluyor.

Nestlé Professional’ın çekirdek kahveden anında öğütülerek tüketicilere sunduğu 7 farklı sıcak seçeneğin yanı sıra yazın sıcak günlerinde ferahlamak isteyenler için de 4 soğuk kahve alternatifi yer alıyor.
%100 Arabica çekirdek kahve tüketiciler tarafından yoğun bir şekilde tercih edilirken iş birliğinin önümüzdeki dönemde daha fazla lokasyona taşınması planlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...