Büyükşehir üniversite öğrencilerine desteğini sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik başta eğitsel, kültürel ve sosyal olmak üzere her alanda çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir üniversite öğrencilerine desteğini sürdürüyor
01 Kasım 2022 - 15:35

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik koşulların daha da ağırlaştığı bugünlerde öğrencilere yönelik ücretsiz olarak başlattığı çorba ikramı, çamaşır yıkama ve kurutma hizmetleriyle gençlere destek olmaya devam ediyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı uygulamalar gençleri memnun etti… Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı uygulamalar gençleri memnun etti…

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi
’nin gençlere yönelik başta eğitsel, kültürel ve sosyal olmak üzere her alanda çalışmaları devam ediyor. ESOGÜ Meşelik Kampüsü KYK Öğrenci Yurdu karşısında Büyükdere Mahallesi Adaklı Sokak 39 numarada hizmet veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ESMEK’e bağlı Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi, öğrencilere hafta içi sıcak çorba ikramı uygulamasına devam ediyor. Öğrenciler, hafta içi her gün 08.30-10.00 saatleri arasında merkezden ücretsiz çorba alabiliyorlar. Uygulamanın başlaması ile bölgedeki öğrenciler derse gitmeden merkezden aldıkları çorba ile güne başlarken, aynı zamanda merkezde öğrenciler için çamaşır yıkama ve kurutma hizmeti de sürdürülüyor. Planlama kapsamında öğrenciler çamaşır yıkama hizmetinden faydalanmak için online randevu alarak kıyafetlerini belirledikleri saatte teslim ediyorlar.

Gerek sabahları çorba dağıtımı gerekse çamaşır yıkama ve kurutma hizmetinin ücretsiz bir şekilde verilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten öğrenciler, “Ekonomik olarak en çok da öğrenci olarak bizler zorlanıyoruz. Gençlik Merkezi’nin sağladığı ücretsiz eğitimler, atölyeler, seminerlerden sonra çorba ve çamaşır yıkama hizmeti çok yerinde bir uygulama oldu. Başta Hocamız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.” dediler.

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, çamaşır yıkama ve kurutma hizmeti başta olmak üzere tüm etkinliklerden haberdar olmak isteyen gençlerin @ebbgenclik sosyal medya hesaplarından bilgi alabileceklerini belirttiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"