Bulgar şarkıcı Kali, Bodrum Azka Otel'de sahne aldı

Bulgar şarkıcı Kali ''Azka Yaz Konserleri'' kapsamında önceki gün Bodrum Azka Otel'de sahne aldı.Sahne aldığı gün kaldığı otelin plajında denize giren Kali objektiflere yansıdı.

Bulgar şarkıcı Kali, Bodrum Azka Otel'de sahne aldı
22 Haziran 2018 - 14:01

Konser için geldiği otelde ayağının tozu ile plaja inen Bulgar şarkıcı, deniz ortasında yürüyüş yapmayı tercih etti. Denizden çıktıktan sonra plajda oynayan minik bir kız çocuğunu fark eden Kali, soluğu onun yanında aldı. Yürüyüş yaparken fark ettiği minik kızın kumdan kalesine kendince destek olarak sempatik bir görüntüler sergileyen başarılı şarkıcı, Bodrum Kalesini kendince tasfir etmeye çalıştı. Kendisini görüntüleyen gazetecileri fark eden ve yanına çağıran Kali, tercümanı vasıtası ile ''Bodrum Kalesi'ni yapmaya çalıştım ama sanırım apartmana daha çok benzeyecek.'' sözleri ile yüzleri güldürmeyi başardı.

Plajda yaklaşık yarın saat geçiren ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kali, daha sonra konser hazırlıkları için kulisin yolunu tuttu. Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenler için seslendiren Bulgar şarkıcı, seslendirdiği ilk üç şarkının ardından sahneden inerek soluğu hayranlarının yanında aldı. Sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Kali, sıcak ve samimi tavırları ile büyük takdir topladı.

Danslarıyla da gece ayrı bir hava katan Kali, sahnenin sonlarına doğru "Akdeniz Akşamları" nı söyleyerek dinleyenlerine büyük bir sürpriz yaptı. Hayranları ile birlikte söylediği ''Akdeniz Akşamları''nın ardından büyük alkış alan Kali, önümüzdeki yıl yine burada konser vereceğim. O zaman size daha fazla Türkçe şarkı söylemek istiyorum.'' diyerek konserini noktaladı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...