Big Fish Türkiye 2023 heyecanı başlıyor!

Ege sularında büyük balık rekabetin yaşanacağı Big Fish Çeşme 2023, Nava Konak desteğiyle Perşembe günü başlayacak...

Big Fish Türkiye 2023 heyecanı başlıyor!
20 Eylül 2023 - 23:22

Big Fish heyecanı Nava Konak ile başlıyor

21-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Big Fish Türkiye 2023, amatör balıkçılık tutkunlarının yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimlerini de ağırlayacak. Türk ve yabancı bayraklı 50’den fazla tekne ile 300’den fazla amatör balıkçı Ege suları bir kez daha kıyasıya mücadele edecek. Tekneler, en büyük balık için Çeşme Marina’dan açılacak.
 
Türkiye'de ilk açık deniz balık turnuvalarını düzenleyen isim de olan Ertuğrul İçingir liderliği ve başhakemliğinde gerçekleştirilecek Big Fish Türkiye 2023, iş dünyası ve cemiyet hayatından ünlü simaların yanı sıra, Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 10 bin kişi izleyecek.
 

“YAKALA-BIRAK-YAŞAT”

Sportif balıkçılıkta Avrupa’nın en popüler turnuvaları arasında gösterilen Big Fish Türkiye 2023, “Yakala Bırak Yaşat” sloganıyla düzenlenecek. Destekçileri arasında Nava Konak’ın yeraldığı Big Fish Türkiye 2023’de en büyük balığı yakalamak için rekabete girecek olan balıkçılar, yakaladıkları balıklardan ihtiyaç fazlası olanları ölçüm işlemi sonrasında tekrar denize bırakacak. Balıkçılık sporunu geniş kitlelere yayma ve bilinçli avlanmayı teşvik etme amacını güden turnuvada, çevre hassasiyeti konusuna da dikkat çekilecek.
 
Navac Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Sinan Başar “Bilinçli avlanma konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ve böylesine güzel bir farkındalığa hizmet eden bu büyük turnuvaya destek vermekten dolayı son derece mutluyuz. Dostane ama bir o kadar da yüksek rekabete sahne olacak turnuvaya katılan herkese başarılar diliyoruz” dedi. 25 katlı olarak planlanan ve home office, konut, mağazalar ile 174 bağımsız bölümden oluşan Nava Konak, özellikle e sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Geniş balkonları ve akıllı bina özellikleriyle her yaşam tarzına uygun, modern ve sürdürülebilir bir yaşamın kapılarını aralayan Nava Konak, şehrin tüm ulaşım noktalarına yakınlığıyla da farklı bir avantaj sunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu