Bergama, yeni yılın ilk ayında sanat etkinlikleriyle buluşacak

Bergama Belediyesi, 2024’ün ilk ayında da vatandaşlarını kültür – sanat etkinlikleriyle buluşturuyor. Tiyatro, konser, sergi, konferans, müzik ve şiir dinletilerinin olacağı Ocak ayının programı da netleşti.

Bergama, yeni yılın ilk ayında sanat etkinlikleriyle buluşacak
04 Ocak 2024 - 21:39

Bergama Belediyesi, 2024’ün ilk ayında da vatandaşlarını kültür – sanat etkinlikleriyle buluşturuyor. Tiyatro, konser, sergi, konferans, müzik ve şiir dinletilerinin olacağı Ocak ayının programı da netleşti.

6 Ocak’ta çocuk tiyatrosu ile başlayacak etkinliklerde,  Ajans Fox’un sahneleyeceği “Prensin Günlüğü” oyunu 2 seans sahne alacak. 11 Ocak’ta Boyoz Akademi’nin “Tom ve Jerry” oyunu sadece öğrencilere özel ücretsiz olarak Bergama Kültür Merkezi’nde gösterime girecek.  

Bergama Belediyesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin düzenleyeceği Şef Derya Çakı yönetiminde Türk Halk Müziği Konseri de 12 Ocak’ta sahne alacak.

Sufle Sanat Tiyatrosu’nun sahnelediği Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır’ın 2 kişilik komedisi “Ruh Öküzüm” 13 Ocak Cumartesi tiyatro severlerle buluşacak.

Şef R. Oğuz Özvardar’ın yönetiminde Bergama Belediyesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin düzenleyeceği Türk Sanat Müziği konseriyle buluşacak Bergamalılar unutulmaz bir akşam geçirecek.

Eti Çocuk Tiyatrosu’nun “Mutluluk Denince Akla” oyunu 22 Ocak Pazartesi yine 2 seans çocuklarımız için oynanacak.

BERKSAV Oda Tiyatrosu’nun düzenleyeceği “Sevda Ezgileriyle Müzik ve Şiir Gecesi”nde Kemal Kırlar’ın yönetiminde ud ve piyanoda Macit Gönlügür, piyanoda Çınar İduğ, gitarda Erol Canlı ve ritimde Ömür Taşır olacak. Vokalde Era Gönlügür ve Ayça Gönlügür İduğ’un olacağı müzik ve şiir dinletisinde Ferda Tavaz, Kemal Kırlar, Salihcan Saban, Fatih Kemal Çetil, Ali Karakan, Buket Kalfa, Ebru Savcı, Halil Berkin Kırlar, Emre Ertan, Didem Çetin, Efekan Aktaş ve Ertan Delbıçakoğlu seslendirmede olacak.

24 Ocak Çarşamba Tiyatro Dünyası Oyuncuları’nın sahneleyeceği Boeing Boeing oyunu sahne alacak. 2 perde oynanacak komedi türündeki oyunda Ece Gürsel, Ercan Uğur Yaşar, Can Törtop, Oğuzhan Polatkan, Ümmühan Kıldiş ve Alev Gökmen sahne alacak.

26 Ocak’ta yine BERKSAV Oda Tiyatrosu’nun düzenleyeceği “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunu sahne alacak. Yazar Nikolay Vasilyeviç Gogol’un yazdığı, oyuncu Salihcan Saban’ın oynayacağı oyun tek perde ve dram türünde oynanacak.

Ocak ayının son günlerinde Bergama Kültür Merkezi’mizde yine çocuklarımız için Tiyatro Mahal’in sahneleyeceği “Masallar Sokağı” müzikli çocuk oyunu gerçekleşecek. Böylece Ocak ayında çocuklar için 4 etkinlik düzenlenmiş olacak.

İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun 30 Ocak’ta düzenleyeceği “Yeşilçam Şarkıları” konseri ile Bergamamız eski hatıraları yaşayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu