Başkan Sandal: "Üreten kadınlarımızın her zaman yanında olacağız"

Bayraklı’nın üreten kadınları, yenilenen ‘Kadının Emek Dünyası’ Sevgi Yolu stantlarında yeniden satışa başladı.

Başkan Sandal: "Üreten kadınlarımızın her zaman yanında olacağız"
30 Mart 2023 - 16:23

‘Kadının Emek Dünyası’ stantları yenilendi

Bayraklı Belediyesi, kadınların el emeği, göz nuru dikiş-nakış, ev aksesuarı ve takı-tasarım ürünlerini sergilediği stantları baştan aşağı yeniledi. Modern görünümü ve tasarımıyla dikkat çeken stantlarda Bayraklılı kadınlar, ürettiklerini satmaya başladı. Sevgi Yolu içindeki satış alanı yeni görünümüyle ilçe sakinlerinin de beğenisini kazandı. Başkan Serdar Sandal, “Üreten kadınlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.


Bayraklı Belediyesi, kadınların el emeği, göz nuru dikiş-nakış, ev aksesuarı ve takı-tasarım ürünlerini sergilediği stantları baştan aşağı yeniledi.


22 STANTTAN 66 KADIN FAYDALANIYOR

Bayraklı’nın üreten kadınları, yenilenen ‘Kadının Emek Dünyası’ Sevgi Yolu stantlarında yeniden satışa başladı. Bayraklı Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm satış alanları bu kapsamda baştan sona yeniden tasarlandı. Stantlar, modern görünümüyle ilçe sakinlerinden de tam not aldı. Takı-tasarım ve ev aksesuarları ile ilgilenen vatandaşların ilgisini çeken merkezde dönüşümlü olarak stant açan 48 kadın, yaptıkları ürünleri satışa sunuyor. Manavkuyu’daki satış alanlarından ise 18 kadın faydalanıyor. Stantlar; üreten kadınlara sosyal aktivite ve gelir, ziyaretçilere ise ekonomik bütçeli ürün satın alma imkanı sunuyor. Üreten kadınların el emeği, göz nuru ürünleri her gün 09:00-19:00 saatleri arasında yüzlerce ziyaretçi ağırlıyor.
 

STANTLARIMIZA BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Kadının Emek Dünyası stantlarımız, kadınların sosyal hayata, üretime ve ekonomiye daha fazla katılmasını sağlamak açısından oldukça önem arz ediyor. Bu kapsamda biz de sayısını artırarak yeni görünüm kazandırdığımız stantlarımızla ilçemizdeki üreten, emekçi kadınlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Tüm halkımızı da bu stantları gezmeye davet ediyorum" dedi.

İZMİR BASIN GRUBU 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"