Azka Otel'de Rubato Rüzgarı

Rubato “Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki gün Azka Otel’de sahne aldı. Tıklım tıklım dolan Azka Otel sahnesinde arebeskten popa yorumladıkları pek çok şarkıyı söyleyen Rubato, sahnesinde Şebnem Ferah’ın “Yağmurlar” şarkısı ile seyircilerini selamladı.

Azka Otel'de Rubato Rüzgarı
19 Ağustos 2018 - 11:52

Aynı zamanda pek çok sanatçının sahnesinde enstrümanlarıyla yer alan Özer Arkun, Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün Rubato grubunu bir bütün haline getiriyor. Fatih Ahıskalı'nın isteği üzerine Rubato solistli aynı zamanda çellist olan Özer Arkun çaldığı notalarla dinleyicileri büyüledi.

Kendisine çok sayıda şampanya patlatılan Rubato seyircilerin yoğun talebi üzerine Müslüm Gürses'in "Nilüfer" şarkısını seslendirdi. Şarkının ardından konserin ilk yarısını bitiren grup, ikinci yarıda sürprizleri olduğunun sinyalini verdi.

Rubato konserin ikinci yarısına hızlı bir giriş yaparken, solist Özer Arkun'un "Ahmet Kaya seven var mı?" sözleri misafirleri ayağa kaldırdı. Bunun üzerine Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi" şarkısını seslendirerek büyük bir alkış tufanı kopardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı