Ariş Pırlanta yeni mağazası ile şimdi de Irak Erbil'de!

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta yeni konseptli 150 m2 büyüklükteki mağazasını, Irak Erbil’de açarak yurt dışı mağazalaşma ağını genişletiyor.

Ariş Pırlanta yeni mağazası ile şimdi de Irak Erbil'de!
18 Temmuz 2022 - 21:48
Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta yeni konseptli 150 m2 büyüklükteki mağazasını, Irak Erbil’de açarak yurt dışı mağazalaşma ağını genişletiyor. Van’ın önde gelen kuyumcularından iş ortağı Ferhat Aslan ile güçlerini birleştiren Ariş Pırlanta Irak’da Arış Exclusive konseptinde açtığı mağazası ile perakende ağını güçlendiriyor.

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, yurtdışı mağazalaşma ağını genişletiyor. Ariş Pırlanta şimdi de Irak Erbil’de açtığı, yeni konseptli 26. mağazasıyla büyümeye devam ediyor. Van’ın önde gelen kuyumcularından iş ortağı Ferhat Aslan ile güçlerini birleştiren Ariş Pırlanta, Irak’ta pırlanta severlere merhaba diyerek; zengin koleksiyonlarını ve birbirinden şık ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor. 

Güzeliş: “Irak bölgesel olarak potansiyeli yüksek bir konumda”
Yeni mağazalarını Irak Erbil’de açmış olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını belirten Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu bölgede mağaza açmamızın en önemli etkeni bölgesel olarak çok gelişmiş olması. Ariş Pırlanta ürün gamı bölgedeki tüketicinin beklentileri ile örtüşüyor. Yeniden yapılanma süreci içerisinde olan Irak’ın yatırım fırsatları olarak da önemli bir lokasyon olması mağaza açmamızda çok büyük bir etken oluşturdu. Bugünkü Irak, alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan eğlenceye tüm sektörlerde gelişen, insanlarının lükse, kaliteye özlem duyduğu ve geleceğe yönelik olumlu sinyaller veren bir ülke. Komşu ülke Türkiye’den gelen yatırımı da oldukça önemsiyor, bilgiden, birikimden, deneyimden faydalanmak istiyorlar. Tablo bu şekilde olunca yurtdışında mağazalaşma çalışmalarımız çerçevesinde, Van bayiimiz, iş ortağımız Ferhat Aslan ile birlikte Irak Erbil’de bir mağaza açmaya karar verdik.” 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arı ölümleri neyin habercisi?
Arı ölümleri neyin habercisi?
Buca-Bornova Tüneli'nde 4 ay sonra ışık görünecek!
Buca-Bornova Tüneli’nde 4 ay sonra ışık görünecek!