Antalya Büyükşehir İtfaiyesi 53 kişiyi enkazdan çıkardı

​​​​​​​Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri depremin vurduğu Kahramanmaraş ve Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir İtfaiyesi 53 kişiyi enkazdan çıkardı
08 Şubat 2023 - 15:23

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zamana karşı yarışan ekipler şu ana kadar 53 kişiyi enkaz altından çıkardı. 

Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri depremin vurduğu Kahramanmaraş ve Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Enkaz altı görüntüleme, sismik ses dinleme, termal kamera gibi teçhizatlar ile kesici ve ayırıcı donanımlara sahip Antalya Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Deneyimli itfaiyeciler üç günde Hatay’da 29, Kahramanmaraş’ta 24 olmak üzere toplam 53 vatandaşı enkaz altından kurtardı. Yerle bir olan binalarda çok titiz çalışan Antalya Büyükşehir İtfaiyesi, dün aralarında 1 yaşındaki bir kız bebek, Muhammet ve Sueda adlı çocukların da yer aldığı mucize kurtuluşlara imza attı.
Bugün de arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Hatay’da depremin 48 ve 53. saatlerinde iki kadını sağ olarak enkazdan çıkarmayı başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"