Antalya Büyükşehir İtfaiyesi 53 kişiyi enkazdan çıkardı
Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri depremin vurduğu Kahramanmaraş ve Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

08 Şubat 2023 - 15:23
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zamana karşı yarışan ekipler şu ana kadar 53 kişiyi enkaz altından çıkardı.
Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri depremin vurduğu Kahramanmaraş ve Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Enkaz altı görüntüleme, sismik ses dinleme, termal kamera gibi teçhizatlar ile kesici ve ayırıcı donanımlara sahip Antalya Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Deneyimli itfaiyeciler üç günde Hatay’da 29, Kahramanmaraş’ta 24 olmak üzere toplam 53 vatandaşı enkaz altından kurtardı. Yerle bir olan binalarda çok titiz çalışan Antalya Büyükşehir İtfaiyesi, dün aralarında 1 yaşındaki bir kız bebek, Muhammet ve Sueda adlı çocukların da yer aldığı mucize kurtuluşlara imza attı.Bugün de arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Hatay’da depremin 48 ve 53. saatlerinde iki kadını sağ olarak enkazdan çıkarmayı başardı.
- Yapay zeka ve dijital ürünler insana dost mu, düşman mı?
- Esnaf, TBMM’nin açılmasını bekliyor!
- Big Fish Çeşme 2023 sona erdi
- Kınık'ta Tarıma Dayalı İhtisas OSB hayata geçiyor
- Vincenzo Montella imzayı attı, ilk mesajı verdi: "En iyiler Milli Takıma seçilecek"
- Akdeniz'in en büyük yelken festivali "The Bodrum Cup" için geri sayım başladı
- Ege Üniversitesinden Selçuk Bayraktar’a “Fahri Doktora” unvanı
- Prof. Dr. Naci Görür: “İstanbul depremi Türkiye için beka sorunu hâline gelebilir”
- Prof. Dr. Havva Kök Arslan: “Erdoğan’ın Nahçıvan ziyaretinin zamanlaması manidar”
- TEKNOFEST İzmir başlıyor!
YORUMLAR