Anneler Günü'ne özel güneş gözlüğü modelleri...

Anneler Günü’nde “Atasun Gözünde, Gözler Üstünde” diyerek tarzıyla dikkatleri üzerine çeken anneler için dünyaca ünlü markaların güneş gözlükleri, hediye arayanların tercihi oluyor.

Anneler Günü'ne özel güneş gözlüğü modelleri...
07 Mayıs 2024 - 09:46
Anneler Günü Hediyeleri Atasun Optik’te
Atasun Optik, Anneler Günü’nde tüm annelerin tarzlarıyla dikkat çekecekleri birbirinden şık güneş gözlüğü alternatifleri sunuyor. Hayatlarının her anında göz kamaştıran annelere özel şık, havalı ve trend güneş gözlükleri Atasun Optik mağazalarında annelerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor. Anneler Günü’nde “Atasun Gözünde, Gözler Üstünde” diyerek tarzıyla dikkatleri üzerine çeken anneler için dünyaca ünlü markaların güneş gözlükleri, hediye arayanların tercihi oluyor.

Guess’in güneş gözlükleri kahverengi monokrom çerçevesi ve beyaz saplarındaki altın renkli detayı ile spor şık kombinlerin vazgeçilmez parçası olurken, Osse’nin güneş gözlükleri koyu kahverengi deseni ve oval çerçeveleriyle klasik görünümü benimseyen annelere eşlik ediyor. Michael Kors’un güneş gözlükleri pembe renkli, işlemeli çerçeveleriyle zarafeti sevenlerin seçimi olurken Inesta’nın siyah, yarım çerçeve güneş gözlükleri kendine özgü stilini yansıtmak isteyenlerin tercihi oluyor. Vogue’un güneş gözlükleri ise rose gold, metalik, kelebek çerçevesiyle sofistike görünüme ulaşmayı kolaylaştırıyor.


Anneler Günü’ne özel güneş gözlüğü modelleri Atasun Optik’lerde, www.atasunoptik.com.tr’de ve Atasun Optik mobil uygulamasında hediyesiyle fark yaratmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı
'Arıcılık mesleği hileli ballar yüzünden yaşlanıyor!'
'Arıcılık mesleği hileli ballar yüzünden yaşlanıyor!'