Akhisar depremzedeler için tek yürek oldu!

Akhisar depremzedelere destek için birlik oldu, tek yürek oldu. Toplanan ihtiyaç malzemeleri kargo uçakları ile deprem bölgesine gönderiliyor.

Akhisar depremzedeler için tek yürek oldu!
09 Şubat 2023 - 13:08

Akhisar depremzedelere destek için tek yürek

Akhisar Ticaret Borsası ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, yüzyılın en büyük felaketi ile harekete geçti. Her iki Oda üyeleri ve Akhisarlıların desteğiyle ilk etapta battaniye, tüplü ve elektrikli soba, çocuk bezi, kışlık ayakkabı, mont, bere, eldiven ile peynir, süt, helva, zeytin konserve, ekmek, pide, su gibi ihtiyaç malzemeleri toplandı.
 

HEM KARADAN HEM HAVADAN 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsası üyelerinin desteğiyle toplanan yardım malzemelerinin bir bölümü karayolu ile gönderilirken Karayolu ulaşımındaki güçlükler göz önüne alınarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın desteğiyle Akhisar Akselendi Mahallesinde bulunan askeri hava limanı kullanıma açıldı. 
 
Yardım malzemeleri Mehmetçiğin üstün gayretiyle Türk Hava Kuvvetlerine ait kargo uçaklarına yüklenerek AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine gönderildi. Akhisar Ticaret Borsası ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'dan yapılan ortak açıklamada "Tüm üyelerimiz ve değerli Akhisarlılarımıza en derin şükranlarımızı sunuyoruz. Bir kez daha Akhisarımız hayırseverliğini gösterdi. Akhisarımızdan, ihtiyaç malzemelerini göndermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu