AK Parti'nin İzmir adayına Bergamalılardan DAĞ gibi destek

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hamza Dağ, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılandı.

AK Parti'nin İzmir adayına Bergamalılardan DAĞ gibi destek
20 Ocak 2024 - 19:39
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hamza Dağ, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılandı. İzmir’e dönmek üzere yola çıkarak, Adnan Menderes Havalimanı'na uçakla iniş yapan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ı burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Dağ, “İzmir'in artık sadece dağlarında değil, sokaklarında da çiçekler açacak” dedi.



Binlerce kişinin katılımıyla mitinge dönüşen karşılama programında, AK Partili Bergamalılar da yerini aldı. Bergama’nın 137 mahallesini Hamza Dağ’ın posterleriyle donatan ve onlarca otobüsle yüzlerce Bergamalıyı havalimanına taşıyan AK Parti İlçe Teşkilatı, karşılama programı için hazırladığı organizasyon ve katılımla, Bergama’daki rakiplerine de adeta göz dağı vermiş oldu.

Hamza Dağ’ı “Dağ Gibi Arkandayız”, “Bizim Hamza Hoş Geldin”, “Teşkilatın Arkasındaki Dağ Gibi Başkan” yazılı pankartlarla karşılayan AK Parti Bergama İlçe Teşkilatı; karşılama programına en çok ilgi gösteren ilçelerden biri oldu. Hamza Dağ’ı davul zurna eşliğinde karşılamaya gelen tüm İzmirlilerin coşkusuna ortak olan ve karşılama programına renk katan Bergamalılar, daha önce milletvekili adaylığında olduğu gibi, Büyükşehir adaylığında da Hamza Dağ’a tam destek olacaklarının mesajını verdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...