AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel: 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır'

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne ilçe teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi. 

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel: 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır'
10 Kasım 2023 - 22:19
AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne ilçe teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi. Yeni yönetimi ile çalışmalarını sürdüren Başkan Sebahattin Güzel, “Biz, parti olarak 2024 yılı Mart sonunda yapılacak yerel seçimlere hazırlıklıyız. Partimiz yarın seçim olacak gibi bu seçimlere hazır durumda. Şu an sandık ve okul başkanlarımızı, müşahitlerimizi tespit etmiş durumdayız” dedi.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun geride kalan 4,5 yılda yaptığı hizmetlere değinen Başkan Güzel, Belediye başkanımız Hakan Koştu Bergama ve kırsal mahallerine önemli hizmetlerde bulundu. Doğal gaz, TOKİ, Milet Bahçesi, Selinos Islahı, Çevre Yolu, Zeytinpark gibi daha sayamadığımın çok önemli hizmetler yaptı. Biz yeni ilçe yönetimi olarak vatandaşlarımıza bu hizmetleri başkanımızla birlikte tek tek anlatacağız. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bu hizmetleri pandemi ve ülkemizde çok büyük bir depremin yaptığı oluşturduğu tahribat döneminde yaptık. Biz halkımızın karşısına göğsümüzü gere gere çıkacağız. Başkanımız Hakan Koştu ve ekibi söz verdiklerini fazlasıyla yaptı” dedi.

Bakırçay Bölge gazetesine konuşan AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

 “26 Ekim Perşembe günü, yeni yönetim kurulu asil ve yedek listemiz, genel merkezimizde teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Erkan Kandemir Beyefendi tarafından onaylandı. Biz de kamuoyuna ve basına gerekli açıklamayı yaptık. Biz aslında değişim konusunda ülkemizde çok önemli şeyler yaptık.  2023 Mayıs seçimlerinden sonra MYK üyelerimizin çoğu Cumhurbaşkanımızca yenilendi. İl başkanlarımızda değişim oldu. İzmir’in 30 ilçesinde bazı ilçe başkanlarımız görevlerine devam etti. Ama 30 ilçenin yönetim kurulu üyeleri de yenilendi.

Bergama'da 30 kişilik yönetimimize 18 yeni arkadaşımız girdi. Bunlardan 16’sı siyasete ilk bizde başlayan daha önce siyaset yapmamış insanlarımız. Yönetim kurulumuzu gençleştirdik. Şu an yaş ortalaması 42. 16 üyemiz üniversite, 9’u lise, 5’i de ilkokul mezunu. Çalışan kesim ve esnaftan dengeli bir liste hazırlarken yeni yönetimimizi oluştururken başta ilçemizde partimizin kurucuları, eski belediye, ilçe başkanları ve eski belediye meclis üyeleri ile görüşüp karar aldık. Listemiz hem kamuoyundan he de partililerimizden tam not aldı.

Ben, diğer arkadaşlarımıza da görev yaptıkları süre içinde partimize verdikleri değerli katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben, hepsinden memnunum ki kendileri ile görüşerek, oturup konuşarak ayrıldık.  Kimisi meclis üyesi adayı olacak kimisi partimize üye olarak hizmet vermeye devam edecekler.

Biz, parti olarak 2024 yılı Mart sonunda yapılacak yerel seçimlere hazırlıklıyız. Partimiz yarın seçim olacak gibi bu seçimlere hazır durumda. Şu an sandık ve okul başkanlarımızı, müşahitlerimizi tespit etmiş durumdayız.

4 buçuk yılda başkanımız Hakan Koştu Bergama ve kırsal mahallerine önemli hizmetlerde bulundu. Doğal gaz, TOKİ, Milet Bahçesi, Selinos Islahı, Çevre Yolu, Zeytinpark gibi daha sayamadığımın çok önemli hizmetler yaptı. Biz, yeni ilçe yönetimi olarak vatandaşlarımıza bu hizmetleri başkanımızla birlikte tek tek anlatacağız. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz, bu hizmetleri pandemi ve ülkemizde çok büyük bir depremin yaptığı oluşturduğu tahribat döneminde yaptık. Biz, halkımızın karşısına göğsümüzü gere gere çıkacağız. Başkanımız Hakan Koştu ve ekibi söz verdiklerini fazlasıyla yaptı.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı