29 Eylül Cuma vizyona girecek yeni filmler...

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 29 Eylül Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

29 Eylül Cuma vizyona girecek yeni filmler...
27 Eylül 2023 - 23:16

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 

 Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 29 Eylül Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kuru Otlar Üstüne, Paw Patrol: Süper Film  (Paw Patrol: The Mighty Movie), Kare Takımı: Gizemli Ada, Yaratıcı (The Creator), Her Şeye Rağmen, Godless: Şeytan Tohumu (Godless: The Eastfield Exorcism), Melanet, Kalp Estetiği ve Emeklilik Planı (The Retirement Plan) sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Animasyondan drama, korkudan aksiyona, bilim kurgudan komediye önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 

Kuru Otlar Üstüne, Paw Patrol: Süper Film  (Paw Patrol: The Mighty Movie), Kare Takımı: Gizemli Ada, Yaratıcı (The Creator), Her Şeye Rağmen, Godless: Şeytan Tohumu (Godless: The Eastfield Exorcism), Melanet, Kalp Estetiği ve Emeklilik Planı (The Retirement Plan) filmlerinin vizyona girdiği 29 Eylül Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor. 


29 Eylül Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

  • 76’ncı Cannes Film Festivali’nde yarışan ve Merve Dizdar'a "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandıran Kuru Otlar Üstüne, ücra bir kasabada yaptığı zorunlu görevini tamamlayıp tayin olmayı bekleyen bir öğretmenin hikayesini konu ediniyor. Başrollerini Merve Dizdar, Deniz Celiloğlu ve Musab Ekici’nin oluşturduğu Nuri Bilge Ceylan imzalı film, resim öğretmeni Samet'in başına gelen ve anlam vermekte zorlandığı olaylara odaklanıyor.
  • Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Paw Patrol: Süper Film  (Paw Patrol: The Mighty Movie), süper köpekçiklerin Macera Şehri’nin güvenliğini sağlamak için içerisine girdikleri mücadeleyi anlatıyor. Şehre büyülü bir meteor çarpması sonucu süper güçlere sahip olan köpekçikler, ezeli rakipleri Humdinger ile yüzleşmek zorunda kalırlar. Şehrin güvenliği bu mücadelenin sonucuna bağlıdır…
  • Haftanın bir diğer animasyon filmi Kare Takımı: Gizemli Ada, müzik yarışmasına hazırlanırken bir anda ortadan kaybolan aile üyelerinin peşine düşen Çayırlar ve Misketler'in hikayesini konu ediniyor. Filmde, “renkli notalar müzik yarışmasına” katılan, birbirlerinden ve yaptıkları müzikten hoşlanmayan Çayırlar ve Misketler ailelerinin en küçük üyelerinin adada kaybolmasıyla olaylar daha karmaşık bir hal alıyor. 
  • Senaristliğini ve yönetmenliğini Gareth Edwards’in yaptığı Yaratıcı (The Creator), insanlar ile yapay zeka güçleri arasındaki savaşa odaklanıyor. Karısının ortadan kaybolmasının yasını tutan eski bir özel kuvvetler ajanı olan Joshua, gelişmiş yapay zeka Yaratıcı ve onun yakalanması zor mimarını bulup öldürmek için görevlendirilir. Seçkin ajanlardan oluşan ekibi ile birlikte Joshua, yapay zekanın işgal ettiği karanlık dünyanın kalbine doğru bir yolculuk gerçekleştirir.
  • Erkan Petekkaya, Sinan Akdeniz ve Nihan Büyükağaç’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Her Şeye Rağmen, hayatın en dip ve en zirve noktalarının görüldüğü bir vazgeçmeme hikâyesi anlatıyor. Kariyer basamaklarını teker teker tırmanan genç bir adam, dünya çağında bir network ustası olur. Ancak o, çocukluk yaralarıyla yüzleşmenin yükünü ömür boyu omuzlarında taşır. Filmde, her ne kadar zor olsa da hayatta aşılamayacak hiçbir engel olmadığı gözler önüne seriliyor.
  • Nick Kozakis’in yönetmenliğinde vizyona giren Godless: Şeytan Tohumu (Godless: The Eastfield Exorcism), hayatını kabusa çeviren halüsinasyonlardan kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Halüsinasyonlardan muzdarip olan Lara, psikiyatriste giderek tedavi olmaya başlar. Ancak Lara’nın ruhu çoktan şeytanlar tarafından ele geçirilmiştir…

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu