"25 senedir İzmir'i yönetiyorlar, elle tutulur bir tane hizmetleri yok"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu. Vatan Mahallesi ve Sevgi Mahallesi muhtarlıklarını ziyaret eden Kaya, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.

"25 senedir İzmir'i yönetiyorlar, elle tutulur bir tane hizmetleri yok"
19 Haziran 2022 - 18:01

"25 yıldır kötü yönetiyorlar, beceriksizlikleriyle sonunda şehri kokuttular!"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu. Vatan Mahallesi ve Sevgi Mahallesi muhtarlıklarını ziyaret eden Kaya, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. Refet Bele Mahallesi'nde esnaflarla buluşan Kaya, programını Eskiizmir Erzurumlular Derneği'ni ziyaret ederek tamamladı. Karabağlar'ın İzmir'in en büyük ikinci ilçesi olduğunu hatırlatan Kaya, 25 yıldır hem İzmir'i ve hem de Karabağlar'ı yöneten CHP'nin beceriksizliğinin ayan beyan ortada olduğunu söyledi.

ÜÇ GÜNDÜR KENDİLERİ ÇALDILAR KENDİLERİ OYNADILAR!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üç gündür İzmir'de olduğunu, ancak İzmir'in faydasına bir tane iş yapmadığını belirten Kaya, "Ne Karabağlar için, ne İzmir için bir planları, projeleri yok. Ulaşım bitik, alt yapı yok, kentte kokudan geçilmiyor ama bunlar gezip, tozup, eğlendiler. Üç gündür kendiler çaldılar, kendileri oynadılar. Ödemiş'te gördük, kendi Kadın Kolları Üyelerini sahneye çıkardılar, daha onlar sahneden inmeden beyanlarının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Sayın Kılıçdaroğlu'nun geçmişteki İzmir gezilerinde hemşehrilerimizin gösterdiği tepkinin benzerlerinin korktukları için, halkın içine de çıkamadılar" dedi.


ELLE TUTULUR BİR TANE HİZMETLERİ YOK!

Çeyrek asırdır İzmir'i yöneten CHP'nin beceriksizliğiyle kentin kokusunu çıkardığını ifade eden Kaya, "İzmir'de bu yaz günlerinde hemşehrilerimiz kokudan camı pencereyi açamıyor, CHP'nin umurunda değil. Genel Başkanları kapalı salon toplantılarından çıkıp Karabağlar'ın Vatan Mahallesi'ne gelse, İzmir'in göbeğinde alt yapısı olmayan bir yer görecek. Sevgi Mahallesi'ne gelse planlaması olmayan sokaklar görecek. 25 senedir İzmir'i ve Karabağlar'ı yönetiyorlar. Elle tutulur bir tane hizmetleri yok" sözlerini sarf etti.

KILIÇDAROĞLU KARABAĞLAR'A GELSE, GERÇEKLERLE YÜZLEŞECEK

Karabağlar'da vatandaşların hizmetsizlikten dolayı yerel yöneticilere isyan ettiğini belirten Kaya, "İzmir'in merkezindeki 500 bin nüfuslu Karabağlar'da alt yapı yok, planlama yok, kentteki raylı sistem ulaşım ağından en az faydalanan ilçe Karabağlar. Sayın Kılıçdaroğlu Karabağlar'a gelse, vatandaşlarımızın kendisine söyleyeceği bunlar. Karabağlar esnafı bozuk yollardan, çukurlardan şikayetçi. Alınmayan çöplerden, etrafı saran kötü kokudan şikayetçi. Sayın Kılıçdaroğlu Karabağlar'a gelse, bunlarla yüzleşecek. O sebeple sokaklarda yoklar. Ben iddia ediyorum, Sayın Kılıçdaroğlu Karabağlar'a gelse, hemşehrilerimizin belediyeye olan tepkisinden sokakta yürüyemez. CHP'li Soyer ve CHP'li Selvitopu el ele vermiş, vatandaşlarımıza dert üstüne dert, çile üstüne çile çektiriyorlar. İzole edilmiş alanlarda, kapalı salon toplantılarında ahkam kesmekle olmuyor. Gelin Karabağlar'ın sokaklarına, gerçeklerle yüzleşin" şeklinde konuştu.


KENDİLERİ HİZMET YAPMADIĞI GİBİ, HİZMET YAPACAK OLANI DA ENGELLERLER!

Karabağlar'ın 500 bin nüfusuyla, Türkiye'deki birçok ilden büyük olduğunu hatırlatan Kaya, "500 bin nüfuslu yerde bir sinema salonu, tiyatro salonu, kongre merkezi yok. Ailelerimizin, çocuklarımızın gidebileceği düzgün bir yeşil alan yok. Bunlar kendileri hizmet etmediği gibi, hizmet yapacak olanları da engellerler. Bugüne kadar sürekli Karabağlar'a yapacağımız hizmetleri engellemenin derdinde oldular. Üniversiteye karşı çıktılar, spor tesisleri yapmamıza karşı çıktılar, TOKİ tarafından Karabağlar'ımıza yapılacak olan, dar gelirli vatandaşlarımızın ve dezavantajlı grupların faydalanacağı sosyal konutlara karşı çıktılar. Bunların siyasetten anladığı, hizmetleri engellemek, milletin yararına olan her işe karşı çıkmaktır" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"