2020'ye CVK Park Bosphorus'ta Lezzet ve Eğlence Dolu Bir Başlangıç Yapın

Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da buluşuyor. Rıza Cumhur Demir’in eşsiz sahne performansı ve birbirinden özel lezzetlerle oluşturulan yılbaşı özel gala menüsü eşliğinde “2020’ye muhteşem bir başlangıç yapmak isteyenlerin tercihi CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul.

 2020'ye CVK Park Bosphorus'ta Lezzet ve Eğlence Dolu Bir Başlangıç Yapın
09 Aralık 2019 - 14:13

Şehrin kalbindeki lokasyonu, kusursuz hizmet anlayışı ve büyüleyici atmosferiyle İstanbul’un en özel adreslerinden biri olan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul; eşsiz lezzetleri, canlı müziği, oryantal showları ve özel sürprizleriyle yılbaşı gecesinde de fark yaratıyor.

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un özenle hazırladığı yılbaşı gala programıyla konuklar, yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapıyor. Işıltılı İstanbul Balo Salonu'nun görkemli atmosferinde gerçekleşecek organizasyonda, Rıza Cumhur Demir uluslarası repartuvarını seslendirerek, konuklara tam bir müzik ziyafeti sunuyor.

Yılbaşı gala menüsünde Executive Chef Eyüp Çevik'ten özel lezzetler...

Yeni yılı karşılarken, eşsiz müzik ziyafetine Executive Chef Eyüp Çevik’in yeni yıl gala özel menüsü eşlik ediyor.

Gecenin menüsünde;Istakozlu karnıbahar çorbasını tadarak geceye başlayan konuklara, başlangıç olarak cevizli yeşil elmalı kereviz salatası, yaban turplu lakerda, keçi peynirli kabak çiçeği dolması, narenciyeli zeytinyağlı enginar, vişneli yaprak sarma, füme soğanlı dövme patlıcan salatası, ev yapımı pastırma turşusu, rokalı haydari, uçan balık yumurtalı tarama servis ediliyor. Ara sıcak olarak kırlangıç sos ve çıtır rezene ile deniz mahsüllü pazı bohçası sunuluyor.Ana yemek olarak misafilere, tatlı patates yahnisi ile dana madalyon veiç pilavlı taze baharatlı hindi sarmaalternatifli olarak sunuluyor.Gecenin tatlı kapanışını ise taze orman meyveleri, ceviz dondurması eşliğinde çıtır balkabağı ve tahinli, sütlü çikolata mus yapıyor.

Yeni yıl brunch’ı eşliğinde konaklama paketleri

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul, yeni yılın coşkusunu bir geceyle sınırlamayıp misafirlerine özel konaklama paketleri sunuyor. Ayrıcalıklı bir gece geçirebilecekleri konaklama deneyimi; lüks, konfor ve benzersiz Boğaz manzarasına karşı tadı damaklarda kalacak brunch deneyimini bir araya getiriyor.

Yeni yıla özel Safira Spa ayrıcalıkları

Yeni yıl konaklama paketine ek olarak, arzu eden misafilere “CVK Safira Spa bakımları” %15 indirim ayrıcalığı ile sunuluyor. İki tanesi VIP olmak üzere her biri farklı konseptte tasarlanan terapi odalarında, masaj uygulamaları ile yorgunluğunuzu atarak yenilenme fırsatı sizleri bekliyor.

PAKET FİYATI :900-1100 TL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...