Yıldız Entegre'nin deprem bölgesine desteği devam ediyor

Orman ürünleri sektöründe önde gelen üreticiler arasında yer alan Yıldız Entegre, dünyada ve Türkiye’de ulaştığı büyüklüğü, ‘Sürdürülebilir İyiliğin İzinde’ mottosuyla toplumsal faydaya dönüştürmek için çalışıyor.

Yıldız Entegre'nin deprem bölgesine desteği devam ediyor
27 Temmuz 2023 - 11:52

Yıldız Entegre, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki ihtiyaçları karşılamak ve yaraları sarmak için SOBE Vakfı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Orman ürünleri sektöründe önde gelen üreticiler arasında yer alan Yıldız Entegre, dünyada ve Türkiye’de ulaştığı büyüklüğü, ‘Sürdürülebilir İyiliğin İzinde’ mottosuyla toplumsal faydaya dönüştürmek için çalışıyor.
 
Şirket, bu amaç doğrultusunda, 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremin ardından bölgede yaraların sarılması ve iyileşmenin hızlanması için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. İlk günden itibaren birlik, beraberlik ve dayanışma sorumluluğuyla sahaya inen Yıldız Entegre, desteklerine devam ediyor.
 

Otizmli çocukların nitelikli eğitimle buluşabilmesi için özel sınıf

Otizmli bireyler özelinde çalışan bir sivil toplum girişimi olan SOBE Vakfı ile iş birliği yapan Yıldız Entegre, deprem bölgesindeki otizmli çocukların nitelikli eğitimle buluşabilmesi için, Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan konteyner kentte oluşturulan Hatay Otizm Eğitim Merkezi bünyesindeki eğitim sınıfının hazırlanması, eğitim materyallerinin temin edilmesi, iki eğitmen alımının yapılması konularında destek verdi. Sınıfın açılışı SOBE Vakfı Dernek Başkanı Mustafa Ak, SOBE Yönetim Kurulu Üyesi Targun Polat, Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Melike Alkan ve Yıldız Entegre Pazarlama Direktörü Bengü Metin’in katıldığı bir törenle yapıldı. 
 

Engelli bireylere tekerlekli akülü sandalye hediye edildi

Deprem bölgesindeki yardımlarına kesintisiz devam eden Yıldız Entegre, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında da TOFD’nin tespit etmiş olduğu depremden etkilenmiş 50 engelli bireylere tekerlekli akülü sandalyenin yanı sıra sonda, ıslak mendil, hasta bezi gibi ihtiyaç malzemeleri desteğinde bulundu. TOFD ekibiyle Hatay’da yapılan ziyaret sırasında bağışta bulunulan malzemeler ve gıda kolileri yararlanıcılara hediye edildi.
 
Yıldız Entegre, Görme engelli depremzede çocukların yanında
WeWalk ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında daha önce görme engelli öğrencilere olan desteğini deprem bölgesinde yaşayan 150 çocuğa daha destek olarak yıl içinde ulaştığı çocuk sayısını 250’ye çıkardı. Şirket, akıllı bastonların yanında görme engelli çocukların sosyal yaşamlarında da hayata karışmalarını sağlamak amacıyla 4 haftalık teknoloji eğitimi ile destek oldu.
 
Alkan: “Bölgeye desteklerimiz sürecek”
Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Melike Alkan, “Yıldızlar Yatırım Holding bünyesindeki şirketlerimizle deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları karşılamak için ilk etapta ayni ve maddi destekler sağladık. Şimdiyse otizmli, görme engelli, omurilik felçli ve daha özel desteklere ihtiyaç duyan bireylerin yanında olmak amacıyla çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu desteklerimiz devam edecek dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...