Yeni yıl büyüsünü Conrad İstanbul Bosphorus'un Seçkin Atmosferinde Yaşayın

Conrad İstanbul Bosphorus, yeni yılı Boğaz’ın panoramik manzarasına karşı, canlı müzik eşliğinde ve konuklarına adeta ziyafet şöleni yaşatacağı yılbaşı menüleri ile karşılamaya hazırlanıyor...

Yeni yıl büyüsünü Conrad İstanbul Bosphorus'un Seçkin Atmosferinde Yaşayın
12 Aralık 2018 - 20:18

Conrad’ın ihtişamlı atmosferinde bu yıl üç mekanda, üç ayrı program sunuluyor. Dünya mutfağına özgü lezzetleri ile ünlü Manzara Restaurant’da, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan Summit Bar&Terrace’da ve Conrad Balo salonunda gerçekleşecek etkinlikler yılbaşı gecesini özel kılmak isteyen misafirlerini bekliyor.

Conrad İstanbul Bosphorus, yılbaşı gecesini özel kılmak ve 2019’a eşsiz bir başlangıçla girmek isteyenleri, Balo Salonu, Manzara Restaurant ve Summit Bar&Terrace’da gerçekleşecek birbirinden ve leziz menülerin sunulacağı eğlencelerle hazırlanıyor. Balo salonunda gerçekleşecek olan ve büyülü sesiyle Erol Evgin’in sahne alacağı Yılbaşı Gala Yemeği, Manzara Restaurant’ta canlı piyano müziği eşliğinde gerçekleşecek yılbaşı büfesi ve Summit Bar&Terrace’ta DJ performansı eşliğinde Gourmet set menü gala yemeği, yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlerin aradığı eğlenceyi ve özel lezzetleri Conrad İstanbul Bosphorus’un seçkin ortamında sunacak.

Conrad’ın İhtişamlı Balo Salonunun Yılbaşı Konuğu “Erol Evgin”

Conrad İstanbul Bosphorus, 750 kişi oturma kapasiteli lüks Balo Salonu ile bu yıl da şehrin en seçkin yılbaşı programına ev sahipliği yapacak. Unutulmaz şarkıları ve konserleri ile geçmişten bugüne sevenlerinin gönlünde taht kuran usta sanatçı Erol Evgin; anılar, şakalar ve şarkıların kucaklaşacağı çok özel bir repertuar ile 31 Aralık 2018 Pazartesi akşamı Conrad İstanbul Bosphorus’ta konuklara unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Misafirlerine sürprizlerle dolu bir program da hazırlayan Conrad İstanbul Bosphorus, zengin ve lezzetli yılbaşı menüleriyle de baş döndürecek. Ebeveynler balo salonunda müziğin ve yemeklerin keyfini sürerken, minikler de yeni yılı kendileri için hazırlanmış oyun alanında uzman bir animasyon ekibi eşliğinde, arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek karşılayacaklar.

Manzara Restaurant’ta Ziyafet Şöleni “Yılbaşı Açık Büfesi”

Conrad İstanbul Bosphorus şeflerinin yılbaşı gecesine özel hazırladığı büfe ile unutulmaz bir akşam yaşarken tarihi yarımada manzarasıyla büyüleneceksiniz. 20:00-01:00 saatleri arasında canlı piyano performansı eşliğinde yılbaşı dekorasyonu ile hazırlanmış Manzara Restaurant’ta gerçekleşecek yılbaşı yemeğinin limitsiz yerli içecek dahil kişi başı fiyatı 325 TL.

Summit Bar & Terrace’ta DJ performans Eşliğinde Yılbaşı Kutlaması

Conrad İstanbul Bosphorus’un Boğaz'ın en güzel manzarasını sunan mekanı Summit Bar&Terrace, 2019’u seçkin bir atmosferde karşılamak isteyen misafirlerine muhteşem bir Gourmet Set Menü sunuyor. Conrad şeflerinin sihirli dokunuşları ile hazırlanan, dünya mutfağından geniş bir seçki sunan Gourmet Set Menü Gala Yemeği 20:00-02:00 saatleri arasında servis ediliyor. DJ performansının ve limitsiz yerli alkolün dahil olduğu Gala yemeğinin fiyatı 650 TL.

Summit Bar&Terrace yeni yıla parti konseptinde girmek isteyenleri de unutmuyor. Saat 23.30’da DJ müziği eşlinde dans pistine dönüşecek Summit Bar&Terrace’ta eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Partiye katılmak isteyenler için limitsiz yerli içeceğin dahil olduğu eğlencenin kişi başı fiyatı 330 TL.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...