WorldFood İstanbul, bu yıl 29. kez gerçekleşecek

Gastronomi ihracatında başrol oynayan şefler, Food Master Class ile Türk gıda sektörüne uluslararası platformda yön veren WorldFood İstanbul 2021’de, özel markalı ürünlerin peşinde olacak.

WorldFood İstanbul, bu yıl 29. kez gerçekleşecek
06 Ağustos 2021 - 13:26

Food Master Class, Genişleyen Kadrosuyla WorldFood İstanbul 2021’de!

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul, bu yıl 29. kez gerçekleşecek.   Fuar, 9-12 Eylül 2021 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir yandan gıda dünyasını birçok yeni ürünle tanıştırmaya hazırlanırken bir yandan da konferansları, etkinlikleri ve yemek şovlarıyla gıda sektörünün hem ekonomik hem de renkli yönünü, farklı endüstri uzmanları ile ele almayı hedefliyor. Kapsamlı konferans programı, Food Tech Garage Girişimci Alanı, Food Corner Ürün Sergileme Alanı, Türkiye Şefin En İyi Tabağı Yarışması All Stars Buluşması gibi renkli organizasyon ve projelerin yanı sıra genişletilen kadrosuyla Food Master Class etkinliğinin bu sene de dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor.

Food Master Class, Yine Çok Özel Bir Fuar Turu Deneyimi Vadediyor

Sektör profesyonellerinden ön kayıt alınarak kapalı bir grup ile oluşturulan, ünlü şefler ve konuklar eşliğinde katılımcı stantlarının gezildiği, tematik sohbetlerin gerçekleştiği, üst düzey bilgi ve network kazanımını hedefleyen Food Master Class, özel bir fuar turu projesi olarak katılımcılarına sadece WorldFood İstanbul’da yaşayabilecekleri bir deneyim sunuyor.

Food Master Class Kadrosunda Bu Sene Kimler Var? 

Gastronomi Turizmi Derneği’nin (GTD) iş birliği ve Şef Somer Sivrioğlu’nun katılımı ile 2020 yılında ilki gerçekleştirilen Food Master Class, bu çok özel fuar turunu deneyimleyenler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Bu sene kadrosu daha da genişletilen Food Master Class’ta; MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu’yla birlikte Şef Murat Bozok ve Şef Jale Balcı da yer alacak. 

Bu Yılın Teması Ne Olacak?

“Gastronomi ihracatında başroldeki şefler, özel markalı ürünlerin peşinde!” temasıyla gerçekleştirilecek etkinliğin odağında; markalaşma, güncel trendler, müşteri davranışlarındaki değişim, pandeminin restoran kültürü üzerindeki etkisi, şeflerin kendi markalarını çıkarması ve satın alma kriterleri olacak. Gastronomi Turizmi Derneği’nin iş birliği ile 10 Eylül Cuma günü düzenlenecek etkinliğin açılışında, GTD Başkanı Gürkan Boztepe’nin moderatörlüğünde şeflerle bir panel oturumu gerçekleşecek. Panel sonunda ise sektör profesyonelleri, başarılı şefler eşliğinde fuar katılımcılarının stantlarını ziyaret ederken tematik sohbetler gerçekleştirip networklerini geliştirecek ve sektöre dair son bilgilere hakim olacaklar.

Katılım şartları ve Food Master Class ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Link: https://worldfood-istanbul.com/Sayfa/food-masters-class-2021 

###
Hyve Group Hakkında: Hyve Group, 14 ülkede 17 global ofisi ve 1.000’in üzerinde deneyimli personeliyle dünya genelinde 120’yi aşkın etkinlik düzenleyen uluslararası bir fuar şirketidir. Hyve Group, amacı dünyanın her köşesinden gelen müşterilerin olağanüstü anlar paylaştığı ve sektör inovasyonunu şekillendirdiği kaçırılmayacak etkinlikler düzenlemek olan yeni nesil bir fuar şirketidir. Hyve Group plc, Dönüşüm ve Büyüme (TAG) programının ardından Eylül 2019’da ITE Group plc’nin yeni ismi olarak duyuruldu. Vizyonumuz, dünyanın en önde gelen içerik odaklı ve mutlaka gidilmesi gereken etkinlik portföyünü oluşturarak müşterilerimize muazzam bir deneyim ve yatırım getirisi sağlamaktır. Türkiye’de ise Hyve Group gücünü bölgedeki küresel ağdan alarak inşaat (Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul), turizm (EMITT), kozmetik (BeautyEurasia), gıda (WorldFood İstanbul), raylı sistemler ve lojistik (Eurasia Rail) sektörlerinde Türkiye’nin öncü fuarlarını düzenlemektedir. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"