Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı'nda çalışmalar son aşamada!

AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı ve AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın girişimiyle yatırım planına alınan ve tamamen yenilenmesine karar verilen Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı’nda çalışmalar sona yaklaştı.

Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı'nda çalışmalar son aşamada!
18 Kasım 2022 - 22:39
İZMİR - AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı ve AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın girişimiyle yatırım planına alınan ve tamamen yenilenmesine karar verilen Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı’nda çalışmalar sona yaklaştı. Çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek işçi ve yetkililerden bilgi alan Başkan Aydın, yenileme çalışmalarının hızlı ve planlı ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirip son durum hakkında bilgi verdi.
 
Seferihisar Ürkmez’de bulunan ve 1990 yılında Siirt Pervari’de terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Osman Koç’un adını taşıyan ve bakımsızlıktan atıl hale gelen stat AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı ile AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın girişimleri sonucunda yatırım planına alınmıştı. Başkan Aydın müjdeyi ilk olarak şehidin Ürkmez’de yaşayan babası Mustafa Koç’a vermişti. Konunun takipçisi olan ve sık sık gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aydın sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çalışmaların planlı ve hızlı ilerlemesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “Şehidimizin adı ona yakışır bir tesiste yaşayacağı ve Ürkmezli sporseverlerin aktivitelerini sağlıklı bir tesiste yapma imkanı bulacağı için hem çok mutlu hem de heyecanlıyız. Çalışmalar planlı ve hızlı şekilde sürdürülüyor. Sık sık burada çalışan arkadaşlarımızı ziyaret edip onlardan bilgi alıyoruz. Onlar da şehidimizin adını taşıyan bu stadı yenileme görevinin sorumluluğuyla titizlikle çalışıyorlar. Stadın etrafının ıslahı ve çevre çitleri tamamlanmıştı. Son olarak zeminin FIFA belgeli suni kaplaması ve çelik konstrüksiyon tribün de tamamlandı. Eski tribünün yerine bir açık tribün düzenlemesi yapıldı. Artık geriye yalnızca soyunma odaları ve çevre düzenlemesinin tamamlanması kaldı.” diyerek çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"