Ünlü Yönetmen Ferzan Özpetek yeni kitabı 'Bir Nefes Gibi'yi anlatıyor!

Boyner’in Can Yayınları ile birlikte düzenlediği yazar söyleşileri devam ediyor: Dünyaca Ünlü Yönetmen Ferzan Özpetek En Son Kitabı “Bir Nefes Gibi”yi anlatıyor!

Ünlü Yönetmen Ferzan Özpetek yeni kitabı 'Bir Nefes Gibi'yi anlatıyor!
10 Şubat 2021 - 13:04

Boyner ve Can Yayınları iş birliğiyle gerçekleştirilen online okur-yazar buluşmaları bu hafta sürpriz bir ismi ağırlıyor. İtalyan ve Türk sinemasının dünyaca tanınan yönetmenlerinden ve aynı zamanda yazdığı romanlarla da çok satanlar listesinden inmeyen Ferzan Özpetek bu haftaki online söyleşinin konuğu olacak.

Belçim Bilgin moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşi 13 Şubat Cumartesi saat 18:00’de Boyner Instagram hesabından canlı yayınlanacak.

İtalya’da da en çok satanlar listelerinde zirveden inmeyen ve dört haftada 100 bin basılan “Bir Nefes Gibi” kitabıyla Ferzan Öztepek, okurlarını Roma ile İstanbul, şimdi ile geçmiş arasında, iç içe geçen yaşamların ve yazgıların hükmettiği gizemli bir yolculuğa çıkarıyor.

Et ve tırnak gibiyken yıllar önce meydana gelen bir olayla yollarını ayıran iki kız kardeşin karanlık sırları etrafında örülen “Bir Nefes Gibi”, tutkularına esir düşenleri, kadere meydan okuyanları, sevgiyi, ihaneti ve her şeye rağmen yılların tüketemediği umudu anlatıyor. 

Ferzan Özpetek kelimelerle dans ettiği, masalsı bir dille anlattığı şehirler, kültürler ve yaşamlar arasında bu keyifli yolculuğu ve merak edilen birçok konuyu Belçim Bilgin moderatörlüğünde okurlarıyla ve izleyicileriyle paylaşacak. 

Sinema ve kitap tutkunlarını buluşturacak Ferzan Özpetek ve Belçim Bilgin söyleşisi, 13 Şubat, Cumartesi saat 18.00’de Boyner’in www.instagram.com/Boyner/ hesabından canlı yayınlanacak. Siz de bu keyifli söyleşiyi kaçırmayın!


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"