Ünlü Şef Rafet İnce, WorldFood İstanbul'da hünerlerini sergiledi

27. WorldFood İstanbul Fuarı’nda ünlü Şef Rafet İnce yemek şovlarıyla hünerlerini sergiledi...

Ünlü Şef Rafet İnce, WorldFood İstanbul'da hünerlerini sergiledi
06 Eylül 2019 - 15:00

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gıda ve içecek sektöründe faaliyet gösteren üretici, toptancı, perakendeci ve ithalatçı sektör profesyonelleri yanında, lojistik çözümler ve sağlık ürünleri kategorisinden de önemli isimlerin yer aldığı program, yoğun ziyaretçi katılımı ve ünlü aşçıların ilgi çeken yemek şovları ile üçüncü gününde sürüyor. Program kapsamında Şef Rafet İnce ziyaretçilere yönelik gerçekleştirdiği sunumlar ile fuara damgasını vurdu.

Ünlü Şef Rafet İnce üçüncü gün şovlarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı

Fuar üçüncü gününde ise Şef Rafet İnce Show Mutfağı’nda sergilediği hünerleri ile tüm katılımcıları büyüledi. Yemek hazırlık aşamasından sunumuna kadar birçok farklı aşamayı görme imkanına sahip olan katılımcılar şov sırasında keyifli anlar yaşadı ve sonrasında hazırlanan yemekleri tatma şansını yakaladı.

Üçüncü günüyle devam eden 27. WorldFood İstanbul Fuarı, 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek Şef Fevzi Şener ile “Et Pişirme Teknikleri” Tarif Atölyesi, Şef Emrah Fandaklı ile “Profesyonel Mutfaklarda Ceviz Kullanımı” Tadım Etkinliği ve alanında uzman birçok şefin yer alacağı “Türkiye Mutfağına Misafir Ürünlerle Yeni Tatların Keşfi” oturumuyla devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...