Turgut Ayker Senyör Tenis Turnuvası başladı

Kültürpark Tenis Kulübü Turgut Ayker Senyör tenis turnuvası başladı. 238 kişilik “rekor katılımla” gerçekleşen, İzmir ve çevre illerden en iyi tenisçilerinin yer aldığı turnuva ilk günden itibaren heyecanlı anlar yaşattı.

Turgut Ayker Senyör Tenis Turnuvası başladı
10 Nisan 2022 - 18:41

Rekortmen turnuva

Kültürpark Tenis Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Turgut Ayker Senyör tenis turnuvası rekor katılımla başladı. Ayşim Karagülle, Hakan Akman, Necdet Kestelli gibi tenisin önde gelen isimlerin katıldığı 238 kişilik turnuva heyecan dolu maçlara sahne olacak. 
 
İzmir’in sevilen iş insanlarından Turgut Ayker adına düzenlenen turnuvada sporcular tek kadınlar ve tek erkekler kategorilerinde mücadele ediyor. Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, turnuvanın rekor sayıda gerçekleşen katılımdan dolayı dört günden altı güne uzatıldığını belirterek “Turnuva planlanandan bir gün önce başladı, planlanandan bir gün sonra bitecek. Şehir dışından gelen çok sayıda sporcumuz var. Gururluyuz. Ayker ailesine verdiği destekler için sonsuz teşekkür ederiz” dedi. 
 
Turgut Ayker’in eşi Arzu Ayker ise “Eşim sporun her türlüsüne, özellikle de açık hava sporlarına coşkuyla katılan biriydi. Hayatının her döneminde sporun büyük yeri oldu, uzun yollar bu kortlarda büyük bir zevkle oynadı. Rekor katılım bizi çok mutlu etti. Eşim de gurur duyardı. Bize bu mutluluğu yaşatan herkese, tüm katılımcılara, Kültürpark Tenis Kulüp ailesine ve sponsorumuz Tespo’ya çok teşekkür ederiz” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"