The Future Healthcare 2021 Konferansı'nda sağlığın bugünü ve geleceği konuşulacak

Türkiye’den ve yurt dışından sağlık sektörünün öncü isimlerinin bir araya geleceği The Future Healthcare İstanbul Uluslararası Konferansı, Tazefikir ve Future X Events tarafından 20-21-22 Mayıs 2021'de tarihi Fişekhane’de düzenlenecek...

The Future Healthcare 2021 Konferansı'nda sağlığın bugünü ve geleceği konuşulacak
24 Şubat 2021 - 14:09
Türkiye’den ve yurt dışından sağlık sektörünün öncü isimlerinin bir araya geleceği The Future Healthcare İstanbul Uluslararası Konferansı, Tazefikir ve Future X Events tarafından 20-21-22 Mayıs 2021'de tarihi Fişekhane’de düzenlenecek. Hibrit bir formatta hem fiziksel katılımla hem de online olarak düzenlenecek The Future Healthcare İstanbul 2021, uzman konuşmacıları ve ilgi çekici konu başlıklarının yer alacağı oturumlarla sağlığın geleceğine yön verecek.

2021 Teması: Bilimle Heyecanlanmak, Deneyimden İlham Almak 
The Future Healthcare İstanbul 2021 Uluslararası Konferansı
, geniş bir katılımla sağlık alanındaki tüm paydaşların buluşma noktası olacak. İlk olarak 2019 yılında yapılan ve yarattığı etkiyle uluslararası alanda ses getirmeyi başaran konferans, sağlığın gündemini bir kez daha belirlemeye hazırlanıyor. 10 binden fazla doktorun, 4 binden fazla eczacının, binlerce tıp öğrencisinin yanı sıra resmi kurumların temsilcilerinin katılacağı konferans, 20-21-22 Mayıs 2021’de tarihi Fişekhane’de yapılacak. Hibrit bir şekilde hem fiziksel katılımla hem de online olarak düzenlenecek olan The Future Healthcare İstanbul 2021’de, sağlık sektörünün öncü isimleri, ilham veren oturumları ile geleceğin sağlık temalarını ve trendlerini ele alacak. 

Covid 19 Özel Oturumu Yapılacak
Birbirinden ilginç ve yaratıcı konu başlıklarıyla dikkat çeken The Future Healthcare 2021’de; sağlığın geleceği ile ilgili ufuk açıcı yeni teknolojiler, çığır açan tedavi yöntemleri, CrisPR gen makası, geleceğin hastaneleri, sağlıkta yapay zeka, sanal gerçeklik, robotik uygulamalar, nano-teknoloji, kişiselleştirilmiş tıp, giyilebilir teknolojiler, büyük veri, geleceğin sağlıklı yaşam şehri, koruyucu tıp, OTC’nin geleceği, uzay tıbbı, tıp eğitimi gibi pek çok konuda değerli konuşmacılarla ilham verici oturumlar gerçekleştirilecek. Covid 19 özel oturumunda ise küresel iklim değişikliği, salgın hastalıklar ve mega trendlerin sağlığa etkisi masaya yatırılacak.

Prof. Melvin Samson, Prof. Dr. Richard A. Lockshin, Prof. Dr. Devrim Gözüaçık, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Türker Kılıç, Prof. Dr. Murat Baş, Prof. Dr. Murat Aksoy, Dr. Michael Marash, Dr. Cem Kınay, , Uzm. Dyt. ve Aktivist  Dilara Koçak, Prof. Dr. Aytuğ Altundağ, Uzm. Dr. Ayça Kaya, Uzm. Dr. Enes Güler, Uzm. Dr. Bekir Çakmak, Dünya Gazetesi yazarı Vahap Munyar (moderatör) gibi birbirinden değerli isimleri ağırlayacak olan The Future Healthcare Konferansı’nın diğer konuşmacıları ve detaylı programı önümüzdeki günlerde açıklanacak. Tazefikir ve Future X Events tarafından, sağlık sektörüne değer katan zengin bir içerikle düzenlenecek konferansa kayıt yaptırmak ve detaylı bilgilere ulaşmak için http://futurehealthcare-istanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"