Tatilsepeti'nden havalara uçuracak romantik rotalar

Buket buket çiçekleri, romantik akşam yemeklerini unutun. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz bir seyahat, ona verebileceğiz en özel hediye olabilir. Tatilsepeti, seyahat sever sevgililer için en keyifli, aşk kokulu tatil rotalarını sıraladı.

Tatilsepeti'nden havalara uçuracak romantik rotalar
03 Şubat 2020 - 17:51

14 Şubat için tatil planı yapmak isteyenler bu yıl çok şanslı. Sevgililer Günü hafta içinin en özgür gününe, Cuma’ya denk geliyor. Bu özel günü hafta sonuyla birleştirerek unutulmaz bir tatil yapmanız mümkün. Muhteşem anlara şahit olmak, unutulmaz anılar biriktirmek ve aşkınızı tazelemek adına en güzel hediyelerden daha anlamlı bir tatille onu mutlu etmeye hazır olun.

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti.com, birlikteliklerini kutlamak isteyen çiftler için birbirinden keyifli Sevgililer Günü rotalarını derledi. Gelin, seyahat sever aşıklar için yurt içi ve yurt dışından en romantik tatil fırsatlarına birlikte bakalım.

Klişelerden uzaklaştıran manzara

Romantizmi gösterişli bir çiçek aranjmanı yahut mum ışığında bir yemek klişesinden muhteşem bir göl manzarasına, unutulmaz bir kar tatiline taşımak için geç kalmayın. Tatilsepeti’nden 3 günlük Kapadokya turu alarak egzotik otellerde konaklamanın, doğal hayatın içinde yürüyüş yapmanın tadını çıkarabilir, karla kaplı dağlar ve göl manzarasının buluştuğu şehirlerin en gözdesi Bolu’da tabiatın benzersizliğine şahit olabilirsiniz.

Eyfel Kulesi eteğinde dans şöleni

Tatilsepeti, dünyanın en romantik şehirlerini sevgilinizle birlikte keşfedebilmeniz için de birbirinden keyifli yurt dışı otel ve tur seçenekleri sunuyor. İtalyan mutfağının doya doya tadına varacağınız bir akşam yemeği, Eyfel Kulesi’nin eteğinde romantik bir dans, Venedik’te gondol sefası ve dahası aklınıza gelebilecek tüm romantik dakikalar sizi bekliyor.

Onu havalara uçurun!

Tatilsepeti, hem uçup hem fazla uzaklaşmak istemeyenler için, Bulgaristan'ın güneybatısında yer alan Bansko kayak turları da düzenliyor. Yurt dışı alternatiflerinden bir diğeri ise, yine Bulgaristan'da bulunan Pamporovo otelleri… Erken rezervasyon imkanları ile kış döneminde uygun otel ve uçak bileti bulmak da mümkün.

Yaz aşkı sevenler buraya!

Sevgililer Günü’nde hazır uçuşa geçmişken uzaklara gitmek isteyenlere, kış mevsiminin soğuğundan kaçacakları bir adres önerisi de var; Bangkok-Pattaya turları. Egzotik tapınakları ziyaret etmek, palmiyeler arasındaki hamaklarda uzanmak, bembeyaz plajlardan masmavi sulara atlamak ve aşkını yaza dönüştürmek isteyenler için oldukça ideal bir tatil.

Ruhunu dinlendirmek isteyenleri unutmadık

Tatilsepeti’nin Sevgililer Günü’nde romantik anlar geçirmekle kalmayıp birlikte yeni yerler keşfetmenin yanı sıra, ruhunu dinlendirmek isteyen çiftlere özel Abant, Maşukiye ve Ağva gibibirbirinden farklı tatil rotaları da bulunuyor.

Bu özel günü kuş sesleri eşliğinde geçirmek isteyenler için de bir önerimiz var; Prens Adaları… İstanbul’dan çok da uzaklaşmak istemeyenler için, şehrin gürültüsünden arınmış Büyükada, Kınalıada, Heybeliada ve Burgazada’da unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nü tek bir günle sınırlı tutmadan, sevgiliyle geçirilen her günü keyifli bir seyahat tadında deneyimlenmesini umut eden Tatilsepeti, unutulmaz anlara şahitlik edecek tur rezervasyonları için misafirlerini beklemeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...