Tatilsepeti'nden doğa ile iç içe hafta sonu kaçamağı

Sektörün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, şehrin boğucu atmosferinden uzaklaşıp kendini doğanın kucağına bırakmak için sabırsızlanan misafirlerine, hafta sonu kaçamak yapabilecekleri birbirinden avantajlı tatil alternatifleri sunuyor.

Tatilsepeti'nden doğa ile iç içe hafta sonu kaçamağı
22 Mart 2021 - 13:15

Sektörün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, şehrin boğucu atmosferinden uzaklaşıp kendini doğanın kucağına bırakmak için sabırsızlanan misafirlerine, hafta sonu kaçamak yapabilecekleri birbirinden avantajlı tatil alternatifleri sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, haftanın yorgunluğunu atıp hafta sonunu keyifle geçirmek, şehirden biraz uzaklaşıp dinlenmek isteyenler için, İstanbul’a yakın bölgelerde pek çok alternatif öneriyor. 

Termal otellerde yenilenip dinlemek, doğa ile baş başa kalmak, kalabalıklara karışıp yeni yerler keşfetmek ya da doya sıya eğlenmek, dilediğiniz konseptte bir tatil için, hafta sonu otellerinin imkanlarını inceleyip size en uygun olanı değerlendirebilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/haftasonu-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz. 

Kamp ruhundan çıkamayanlara bungalov ev alternatifi
Kamp ruhunu biraz daha konforlu hale getiren bungalov evler, doğa ile baş başa bir tatil geçirmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettikleri konseptlerden biri olarak sıralanıyor. Türkiye’nin hemen her bölgesinde hizmet veren doğa ile iç içe bu evler, daha çok Bolu, Abant, Edirne, Olimpos, Ağva, Şile gibi yeşil ile mavinin buluştuğu bölgelerde konumlanıyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/bungalov-evler linkini ziyaret edebilirsiniz. 

Masallar diyarı Kapadokya

Eşsiz coğrafi özellikleri, mağara otelleri, yer altı şehirleri ve vadileriyle her mevsim yoğun ilgi gören İç Anadolu’nun cennet köşesi Kapadokya da, hafta sonu kaçamakları için eşsiz seçenekler arasında yer alıyor. Muhteşem doğa manzarasının yanı sıra, tarihe tanıklık eden dokularıyla da misafirlerini büyüleyen şehir, Göreme, Uçhisar, Ortahisar, Avanos gibi önemli merkezlere de ev sahipliği yapıyor. Kendinizi masal diyarında hissedeceğiniz Kapadokya otellerinde, hayalinizdeki romantik tatili gerçekleştirirken birçok medeniyete ev sahipliği yapan bölgede, kültür turlarına da katılabilirsiniz.  Masal gibi bir tatil için, detaylı bilgiye https://www.tatilsepeti.com/kapadokya-otelleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yer altı şehirleri ile eşsiz bir deneyim yaşatan Kapadokya, mağara otelleri ile de romantik bir tatil deneyimi fırsatı sunuyor. UNESCO Miras Listesi’nde yer alması nedeniyle, dünyanın her yerinden yerli ve yabancı turistin ilgi odağı durumunda olan Kapadokya’nın birbirinden eşsiz güzellikte sıralanan mağara otellerinde konaklamak için https://www.tatilsepeti.com/magara-otelleri linkin, ziyaret edebilirsiniz. 

Yemyeşil bir hafta sonu kaçamağı

Bulundukları coğrafi konum itibariyle, yemyeşil bir görüntünün içinde konumlanan, sunduğu tertemiz hava ile huzurlu bir tatil ortamı yaratan dağ evleri, büyük şehirlerin karmaşasından ve kalabalığından soyutlanmak adına, en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Her mevsim ayrı güzellikler sunan, genellikle ahşaptan yapılmış dağ evleri, bulundukları bölge ve özelliklerine göre müstakil, verandalı gibi birbirinden farklı özelliklere sahip olabiliyor. Farklı dizaynları ve özellikleri ile hem yerli hem yabancı turistlerin ilgi odağında olan dağ otelleri için detaylı bilgiye, https://www.tatilsepeti.com/dag-otelleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz. 

 Bir Gece Bizden kampanyası 

Tatilsepeti’nin 3 gece kal 2 gece öde yahut 4 gece kal 3 gece fiyatı öde gibi avantajlar sağladığı Bir Gece Bizden kampanyası ile ücretsiz gecelemeden yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/yurtici-oteller?ara=oda:2;tarih:15.01.2021,18.01.2021;kampanya:3&RT=7 linkini ziyaret edebilirsiniz. 

 Axess'e özel 4 ay erteleme fırsatı

Tatilsepeti, 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda ve 5 Mart 2021 ile 31 Aralık 2021 günleri arasındaki konaklamalarda geçerli Şimdi Al, 4 Ay Sonra Öde kampanyası ile misafirlerine ödeme kolaylığı sunuyor. Tatilsepeti.com ve Tatilsepeti satış ofislerinden yapılacak yurt içi rezervasyonlarda 12 aya varan taksit, yurt dışı rezervasyonlarda ise 3 taksit fırsatı sağlayan Tatilsepeti, internet sitesi üzerinden yapılan yurt içi rezervasyonlarda, 6 taksitte 4 ay erteleme imkanı sunuyor. Axess, Wings ve Free sahiplerinin yararlanabildiği kampanyaya, ticari kartlar da dahil olup Bank’O Card Axess ile en fazla 4 taksit yapılabilmektedir. Free için, Artı Taksit/Erteleme kampanyasına katılım ücreti işlem başına 3,2 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır. Aynı zamanda, vade farksız taksit imkanları sunan ilgili otellerin taksit imkanları, tesise göre farklılık göstermektedir.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"