Şişecam, Güneş Enerjisi Camları ile Intersolar Europe 2022 Fuarı'nda

Ar-Ge alanında yaptığı çalışmalar ve geliştirdiği ürünlerde enerji verimliliğini ön planda tutan Şişecam, ileri teknoloji ürünlerini tanıtacağı Intersolar Europe 2022 Fuarı’nda yerini alacak.

Şişecam, Güneş Enerjisi Camları ile Intersolar Europe 2022 Fuarı'nda
15 Nisan 2022 - 13:17
Ar-Ge alanında yaptığı çalışmalar ve geliştirdiği ürünlerde enerji verimliliğini ön planda tutan Şişecam, ileri teknoloji ürünlerini tanıtacağı Intersolar Europe 2022 Fuarı’nda yerini alacak. Şişecam, 11-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Münih’te düzenlenecek fuardaki standında geliştirdiği yüksek performanslı güneş enerjisi camları hakkında bilgi verecek.
 
15.05.2022 – Şişecam, 11-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Münih’te düzenlenen güneş enerjisi sektörünün önde gelen fuarlarından Intersolar Europe’a katılacak. Fuarda, güneş panellerinde maksimum verimlilik sağlayan yüksek ışık geçirgenliğe sahip Şişecam Güneş Paneli ve Şişecam Güneş Kolektör camlarını tanıtacak.
 
Şişecam’ın güneş panellerinde ve güneş kolektörlerinde kullanılması amacıyla ürettiği güneş paneli ve güneş kolektör camları, güneş enerjisinden elektrik üreten güneş panellerinin iç aksamını çevre koşullarından korurken yüksek ışık geçirgenlik performansı ile güneş panellerinin verimliliğini doğrudan etkiliyor. Sandy ve Prizma desenlerinde üretilen Şişecam Güneş Paneli ve Şişecam Güneş Kolektör Camları, desenli yapısıyla cam yüzeyinde oluşan yansımaları azaltarak yüksek ışık geçirgenliği ve düşük yansıtma değerleriyle güneş panellerinin ve kolektörlerinin performansında maksimum verimlilik sağlıyor. Cam yüzeylerindeki özel Anti Reflektif (AR) kaplama uygulaması ile ışık yansımaları minimize edilirken camların ışık geçirgenliği yaklaşık %2,5 artırılarak güneş panellerinde performans artışı ve yüksek verim sağlanıyor. 
 
Sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin buluşacağı fuarda özel tasarım standı ile yer alacak olan Şişecam, sektör profesyonellerine güneş enerjisi sistemlerinin performansında maksimum verimlilik sağlayan yüksek ışık geçirgenliğine sahip nitelikli ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GEMİSANDER'den "uyuşturucu" iddiasına yanıt: "Hukuki süreç başlatılacak!"
GEMİSANDER'den "uyuşturucu" iddiasına yanıt: "Hukuki süreç...
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı