Seyfi Dursunoğlu doğum gününde kabri başında anıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği; çağdaş yaşam ideallerin ve cumhuriyet temellerine bağlı, eğitim gönüllüsü ve sanatçı Seyfi Dursunoğlu anısına doğumunun 91. yıl dönümünde anma töreni gerçekleştirdi.

Seyfi Dursunoğlu doğum gününde kabri başında anıldı
01 Ekim 2023 - 22:29

Seyfi Dursunoğlu ÇYDD Tarafından Doğum Gününde Anıldı 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), derneğin değerli bağışçılarından olan usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu'nu doğum gününde kabri başında andı. Anma törenine ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Tören sırasında konuşma gerçekleştiren ÇYDD Genel Başkanı Yüksel, ‘’Bugün burada Seyfi Dursunoğlu’nun anısını yaşatmak için bulunuyoruz. Seyfi Dursunoğlu aramızdan ayrılmış olsa da birçok öğrencinin eğitimine katkı sağlamaya devam ediyor’’ dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği; çağdaş yaşam ideallerin ve cumhuriyet temellerine bağlı, eğitim gönüllüsü ve sanatçı Seyfi Dursunoğlu anısına doğumunun 91. yıl dönümünde anma töreni gerçekleştirdi. Dursunoğlu’nun Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleştirilen törene Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Dursunoğlu’nun kabrine çiçek bırakan Genel Başkan Yüksel Dursunoğlu’nun sanatçı kişiliği ve eğitime verdiği destek hakkında konuşma gerçekleştirdi.


Seyfi Dursunoğlu’nun Anısını Yaşatmaya Devam Edeceğiz

Konuşmasında ÇYDD olarak Seyfi Dursunoğlu’nun anısını yaşatmaya devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Ayşe Yüksel, ‘’Seyfi Dursunoğlu, sadece sanat dünyasına değil, eğitim alanına da büyük katkılarda bulunmuş, hayatını eğitime adamış kıymetli bir insandı. Yaşamı boyunca duruşu ve kişiliğiyle tüm sanat camiası için örnek teşkil ediyordu. Aynı zamanda da derneğimizin en değerli bağışçılarından biriydi. Bugün burada Dursunoğlu’nun anısını yaşatmak için bulunuyoruz. Kendisinin de desteklediği çağdaş bir gelecek için çalışmalarımızı sürdürerek Sayın Seyfi Dursunoğlu’nun mirasını yaşatmaya devam edeceğiz. Kendisi aramızdan ayrılmış olsa da birçok öğrencinin eğitimine katkı sağlamaya devam ediyor’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...