Şerbet Sıcak Baklava'nın 10. şubesi Manisa'da hizmete açıldı

Kahve Diyarı'nın yeni markası Şerbet Sıcak Baklava’nın 10. şubesi Manisa’da hizmete açıldı. Kahve Diyarı Grubu, 2021 yılı sonuna kadar 70 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Şerbet Sıcak Baklava'nın 10. şubesi Manisa'da hizmete açıldı
24 Mart 2021 - 10:09

Şerbet Sıcak Baklava’da 2021 hedefi: 70 şube

Türkiye’de yılın en güvenilir ve bilinen yerli zincir markası seçilen Kahve Diyarı'nın yeni markası Şerbet Sıcak Baklava’nın yeni şubesi Manisa’da hizmete açıldı. Şerbet Sıcak Baklava Genel Müdürü Taha Yılmaz, “2021 sonuna kadar 70 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Kahve Diyarı Grubu’nın diğer markaları gibi Şerbet markasının da franchising sistemi ile günden güne büyüdüğünü vurgulayan Yılmaz “Pandemi döneminde umutsuzluğa kapılan gençlerin girişimcilik ve patron olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çıktığımız bu yolda açtığımız yeni şubelerimizle şube sayımız 10'a çıktı. Bu ay sonunda Bornova şubemiz de faaliyete geçecek.Yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 70 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. İnanıyoruz ki kısa sürede her yerde markamızı göreceğiz, Türkiye bu baklavanın müdavimi olacak” dedi.

“Genç istihdam önemli”

Genç istihdama destek konusunu önemsediklerini belirten Yılmaz “Gençlere düşük yatırım bütçeleriyle iş sahibi olmaları için bir rota çizdik. Bu doğrultuda küçük bir yatırımla ayda 8-10 bin lira net kar elde edebilecekleri bir konsept hazırladık. Dükkan maliyeti anahtar teslim 200-220 bin TL ve yatırımın maksimum 20 ayda geri dönecek şekilde yüksek kar marjı veriyoruz” dedi.

“Günlük tüketiyoruz”

Yılmaz, her şubeye bir inovasyon örneği olarak fırın koyduklarını vurgulayarak “Şerbet Sıcak Baklava’yı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği de bu. Baklavanın 8 dakikalık son pişimini şubemizde yapıp ve 1.5 saat demlenmeye bırakıyoruz, böylece baklavayı nefasetinin en yüksek olduğu anda yenebilecek şekilde misafirlerimize sunuyoruz” dedi. İnsanların artık uçak ve otobüsle şehirden şehire gönderilen baklavaları yemek zorunda kalmadıklarını belirten Yılmaz “Tazeliğini koruduğumuz baklavalarımızı her şubeye bizzat kendi araçlarımızla teslim ediyoruz, tezgahlarımızda sıcak tutuyor ve günlük tüketiyoruz” diye konuştu.

Tadı Tam, Fiyatı Noksan”

1955’den beri doğal malzemelerle üretilen şerbetli tatlılarını “Tadı Tam, Fiyatı Noksan” sloganıyla her eve sokmayı hedeflediklerini belirten Yılmaz “Son yıllarda orta kesimin satınalma gücü düştü. Şerbet markası kalitesiyle olduğu kadar ve fiyatlamasıyla orta gelir düzeyinin tercih ettiği marka olacak ve efsaneleşecektir” dedi. 65 yıllık başarılarının sırrının markaya duyulan ‘güven’ olduğunu söyleyen Yılmaz “Misafirlerimizin yıllardır markamıza duyduğu güvenin en önemli sebebi de ürünlerimizdeki tazelik ve kalite. Çocuğumuza yedirmeyeceğimiz hiçbir ürünü misafirlerimize sunmadık, sunmayız” diye konuştu.

“Fırsat, kalite ve güven”

Şerbet Sıcak Baklava’nın 10. şubesini Manisa’da açan ortaklar İbrahim Karakaya ve Semih Şengül ise “Girişimcilik hep hayalimizdi. Kahve Diyarı markasıyla bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık. Bu marka bizim fırsat, kalite ve güven demekti. Yanılmadığımızı daha açılış aşamasında anladık, çok profesyonel bir ekiple çalışıyoruz, ellerini üzerimizden hiç çekmediler. Her şey yolunda giderse kısa sürede başka yerlerde de şubeler açmayı planlıyoruz” diye konuştu.


Şerbet Sıcak Baklava'nın Manisa Şubesi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in katılımıyla açıldı.


Kahve Diyarı'nın yeni markası Şerbet Sıcak Baklava’nın 10. şubesi Manisa’da hizmete açıldı.

Şerbet Sıcak Baklava Genel Müdürü Taha Yılmaz

Şerbet Sıcak Baklava’nın 10. şubesini Manisa’da açan İbrahim Karakaya ve Semih Şengül

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...