Şenol Güneş, beIN SPORTS'a konuk oluyor

beIN SPORTS’un özel program serisi beUNITED’ın bu haftaki konuğu A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş oluyor.

Şenol Güneş, beIN SPORTS'a konuk oluyor
23 Nisan 2021 - 05:07

 

beIN SPORTS’un özel program serisi beUNITED’ın bu haftaki konuğu A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş oluyor. Türk futbolunun içinde bulunduğu sorunları birlik ve berberlik içinde masaya yatıran ve çözüm önerileri sunan beUNITED’ın altıncı bölümü, Güntekin Onay’ın sunumuyla 23 Nisan Cuma günü saat 23.00’da beIN SPORTS HD 1’de izleyici ile buluşuyor.

Türk futbolunun karşı karşıya kaldığı sorunları birlik ve beraberlik içinde masaya yatırıp tartışmayı ve çözüm önerileri ortaya koymayı hedefleyen beIN SPORTS’un özel röportaj serisi beUNITED’a bu hafta A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş konuk oluyor.

Futbola dair tüm sorunlara ve çözüm önerilerine ilişkin açıklamalarda bulunan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, paranın bir araç olmaktan çıkıp amaç haline geldiğine dikkat çekti. Büyük yanlışlarla birlikte ortaya çıkan büyük borçlar konusuna da değinen Şenol Güneş, Avrupa Süper Ligi girişimine, Türk futbolunun geçmişteki yanlışlarına bakarak dersler çıkartabileceğine, Euro 2020’deki hedeflerimize, şu anda kullanılan VAR sisteminin daha fazla gelişmesi gerektiğine, başarsızlığın ekonomik olduğuna, futbolu yeniden inşa etmemiz gerektiğine kadar bir çok konuda sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. Güneş, kolayca sinen ya da gücü eline alınca kendini kaybeden antrenörler içinse “Antrenörde karakter olmalı” ifadesini kullandı.


Sporun birleştirici ve iyileştirici güce dikkat çekip, ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik ruhunu canlandırmak adına hazırlanan bu özel röportaj serisinde, futbol endüstrisinin nasıl gelişebileceğine dair fikirler, sorunları aşmak için kimlere ne tür sorumluluklar düştüğüne ilişkin görüşler ve çözüm önerileri ekranlara taşınıyor. BeUNITED’ın 6. bölümü Güntekin Onay’ın sunumuyla 23 Nisan Cuma günü saat 23.00’da beIN SPORTS HD 1’de ekranlara geliyor.

Futbolun tüm paydaşlarına söz hakkı tanıyan programda, kamuoyunun merak ettiği sorular da muhatapları tarafından yanıtlanacak. beUNITED, Türk futbolunun en önemli isimleriyle her Cuma 23.00’da beIN SPORTS HD 1 ekranlarında olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı