Seferihisar Belediye Meclisi deprem bölgesi için tek yürek

Şubat Ayı Seferihisar Belediye Meclisi olağan gündemiyle toplandı. Görüşülmesi zorunlu olan konuların görüşüldüğü toplantıda Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen ve on ili etkileyen depremde zarar gören vatandaşlar için başlayan yardım seferberliğiyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Seferihisar Belediye Meclisi deprem bölgesi için tek yürek
07 Şubat 2023 - 18:08

Şubat ayı olağan birleşimiyle toplanan Seferihisar Belediye Meclisi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen ve on ilimizi etkileyen depremde zarar gören vatandaşlar için tek yürek oldu. 

Şubat Ayı Seferihisar Belediye Meclisi olağan gündemiyle toplandı. Görüşülmesi zorunlu olan konuların görüşüldüğü toplantıda Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen ve on ili etkileyen depremde zarar gören vatandaşlar için başlayan yardım seferberliğiyle ilgili bilgilendirme yapıldı. İzmir Valiliği koordinesinde Seferihisar Kaymakamlığı, Seferihisar Belediyesi, siyasi partiler ve STK'ların el birliği ile sürdürdüğü yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Tüm Seferihisar deprem bölgelerine yardım için seferber oldu. Toplanan ayni yardımların ilk kısmı yola çıktı. Vatandaşımızın desteği durmadan devam ediyor. Allah bir daha hiç bir memlekete böyle bir afet yaşatmasın” diye konuştu. 

Deprem yardımlarında koordinasyonun önemine dikkat çeken AK Partili Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Ümit Cingöz ise “Gün birlik olma günü. Seferihisarlı hemşehrilerimizin Kaymakamlığımız ve Belediyemizin koordine olarak sürdürdüğü yardım seferberliğine desteği çok önemli. Hemşehrilerimizin ayni yardımları Seferihisar Anadolu İmam Hatip Lisesi deposuna, belediyemizin toplama noktasına ve Ürkez hizmet noktasına ulaştırmaları önemli, nakdi yardımları ise AFAD Başkanlığına ait hesap numaralarına göndermelerini rica ediyoruz” diyerek dayanışma çağrısı yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...