Sarmaşık Zamanı'nın ilk uluslararası gösterimi Doha'da yapıldı

TOD’un merakla beklenen yeni dizisi Sarmaşık Zamanı’nın ilk uluslararası gösterimi geniş katılımla Doha’da gerçekleşti.

Sarmaşık Zamanı'nın ilk uluslararası gösterimi Doha'da yapıldı
12 Eylül 2023 - 23:15

Sarmaşık Zamanı’nın Doha’daki Gösterimine Büyük İlgi 

TOD’un 21 Eylül’den itibaren ekranlara gelecek olan yeni dizisi Sarmaşık Zamanı’nın ilk uluslararası gösterimi Doha’da büyük bir ilgi uyandırdı. Katar medyasının önde gelen isimleri, dizi oyuncuları ve yapım ekibi bu özel etkinlikte bir araya geldi. 
 
TOD’un merakla beklenen yeni dizisi Sarmaşık Zamanı’nın ilk uluslararası gösterimi geniş katılımla Doha’da gerçekleşti.  Türkiye’nin yanı sıra MENA bölgesindeki ülkelerde aynı anda yayınlanacak dizinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı, Doha’da, TOD'un (12 Eylül’de) düzenlediği tanıtım etkinliğine katıldı ve Katar'ın iş, eğlence ve medya dünyasının önde gelen isimleriyle buluştu. 
 
Katar’da gerçekleşen özel gösterimde konuşan Burçin Terzioğlu yaptığı açıklamada, “Oynamaktan çok keyif aldığım Sarmaşık Zamanı dizisiyle MENA seyircimizle buluşmuş olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizi çok güzel karşılayan MENA seyircimize sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 
 
Hazal Türesan da bu yeni dizide yer almaktan ne kadar heyecan duyduğunu paylaştı. Türesan diziyle ilgili olarak da,  "Hikaye ve tüm oyuncu kadrosu ile ekibin sıkı çalışması çok güzel bir birliktelik oluşturdu ve bunu MENA bölgesindeki izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Bu yepyeni hikayeyle umarım izleyiciler de bu yolculuktan en az bizim kadar keyif alırlar" dedi.
 
Doha’daki lansmana katılan Yiğit Kirazcı da, “Çok özverili ve profesyonel bir ekiple dayanışma içinde iyi bir iş çıkardığımıza inanıyorum. Ben de bugüne kadar oynadığım rollerden farklı bir rolü deneyemlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ekibin bu kolektif ruhunun işin ruhuna dönüştüğüne ve bunun insanlara geçeceğini umuyorum” dedi.
 
Dizinin Konusu: Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir miydi? 
 
 Dizinin Künyesi
 
SARMAŞIK ZAMANI
PLATFORM/KANAL: TOD / beIN SERIES 
KATEGORİ: TOD ORIGINALS
TÜR: PSİKOLOJİK GERİLİM, DRAMA
YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA
SENARİST: SAVAŞ KORKMAZ
İDARİ YAPIM: OM CONTENT
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ÖZGÜR DEMİR
MÜZİSYEN: SERKAN ÖLÇER, ECE ÖLÇER
SANAT YÖNETMENİ: ESRA ORAL
UYGULAYICI YAPIMCI: DİDEM SAKKAF BAYRAM, MUSTAFA HALİLOĞLU 
YARDIMCI YÖNETMEN: MUSTAFA PAZARCIK 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı