Sadık Başkan Bakırçay'ın Abisi Olarak Geliyor…

AK Parti'nin İzmir'deki ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açıklanacak.

Sadık Başkan Bakırçay'ın Abisi Olarak Geliyor…
26 Ocak 2024 - 14:17
DOĞRUER: SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ 4 OCAK’TA TALİMAT VERDİ
AK Parti'nin İzmir'deki ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açıklanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Ocak Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenecek aday tanıtım toplantısında 30 ilçenin belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşacak.

Edinilen bilgiye göre, son günlerde kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil'in ağabeyinin malvarlığıyla ilgili yaptığı paylaşım sebebiyle Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, yeniden aday gösterilmeyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bergama Belediye Başkanlığı için Kınık’ın başarılı Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in ismini açıklayacak.  

AK Parti’nin Bergama Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Sadık Doğruer de Bergama’dan aday gösterileceğinin bilgisini doğruladı. Sadık Doğruer; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine Bergama Belediye Başkan Adaylığı görevini 4 Ocak’ta tevdi ettiğini ve kendisinin yerine Kınık Belediye Başkan Adaylığı için de bir isim istediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bergama ve Kınık’ı birlikte alacaksınız. Kazanan Bakırçay olacak” diyerek kendisini görevlendirdiğini söyleyen Doğruer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm Bakırçay halkına selamlarını ileterek şunları söyledi: “Bergama ve Bakırçayın bütünleştirici gücüyle yatırımların hızlanmasını sağlayacağız. Birlik beraberlik içinde hizmet edeceğiz. Bugüne kadar hizmet eden tüm yerel yöneticilerimiz, teşkilatımız ve vatandaşımızla bütünleşeceğiz. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Yapılacak tüm hayırlı işlerde herkesin Başkanı olarak yerel hizmetleri birlikte yürüteceğiz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu