Ramazan'ın en lezzetli sofraları Fırın-Ci'de kuruluyor

Tarihin dokusunu geleneksel lezzetlerle buluşturan Fırın-Ci, Ramazan ayında misafirleri için tadına doyulmaz bir menü hazırladı.

Ramazan'ın en lezzetli sofraları Fırın-Ci'de kuruluyor
15 Mart 2023 - 11:25

Avrupa Yakası’nda yeni nesil Diyarbakır Mutfağı lezzetleri sunan Fırın-Ci, Ramazan ayında misafirlerini büyüleyici sofralarda bir araya getiriyor. Lezzetli reçeteleriyle Ramazan’a yakışır bir menü hazırlayan Fırın-Ci, her damak zevkine hitap eden geniş menüsüyle misafirlerini bekliyor.

Tarihin dokusunu geleneksel lezzetlerle buluşturan Fırın-Ci, Ramazan ayında misafirleri için tadına doyulmaz bir menü hazırladı. Klasik reçeteleri günümüz damak zevkiyle harmanlayan ve ortaya eşsiz bir uyum çıkaran Fırın-Ci, Ramazan için hazırladığı birbirinden farklı lezzetlerle misafirlerinin lezzet hafızalarında yer almaya devam ediyor.
 

Her damak zevkine hitap eden unutulmaz lezzetler

Diyarbakır’ın en beğenilen ve öne çıkan yemeklerini incelikli servis anlayışı ile birleştiren Fırın-Ci’nin başlangıç menüsünde mercimek çorbası ve beyaz peynir ceviz Kudüs hurması Malatya kayısısından oluşan iftariyelik tabağı bulunuyor. Ara sıcaklarda ise fındık lahmacun, içli köfte, çiğ köfte ve kuru patlıcan dolma ile misafirlere lezzetli bir başlangıç sunuluyor.
 
Ana yemekler olan kuzu kavurma, iç pilav, kuşbaşılı kaşarlı pide, Diyarbakır kebabı, tavuk ve kuzu pirzolaya ayran aşı, çoban, mevsim ve ezme salata eşlik ediyor. Ramazan’ın olmazsa olmazı Reyhan şerbeti de menüde yer alırken tatlıda ise yine bir Ramazan klasiği olan Güllaç bulunuyor.
 
Fırın-Ci, Diyarbakır’ın eşsiz reçetelerini İstanbul’da da deneyimlemek ve bu farklı lezzetleri Ramazan menüsünde, geniş sofralarda sevdikleriyle tatmak isteyen misafirlerini Fişekhane ’deki restoranına bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"