Prontotour fırsatlarıyla yurt dışında deniz tatili!

Türkiye’nin seyahat trendleri belirleyen tur operatörü Prontotour 30. yılında gezginlere yurt dışında en güzel denizleri erken rezervasyon avantajlarıyla sunuyor.

Prontotour fırsatlarıyla yurt dışında deniz tatili!
04 Nisan 2024 - 00:25

30’uncu yılında seyahat sektöründe kalite ve güvenin adresi olan Prontotour yaz tatilinde yurt dışında Antalya fiyatına deniz tatili fırsatı sunuyor. Maldivler, Sharm, Budva, Phuket, Bali gibi eşsiz tatil rotaları sizi bekliyor.

Türkiye’nin seyahat trendleri belirleyen tur operatörü Prontotour 30. yılında gezginlere yurt dışında en güzel denizleri erken rezervasyon avantajlarıyla sunuyor. Prontotour’da uçak bileti fiyatına pek çok tur bulunurken dileyen gezginler bu yaz Antalya fiyatına Maldivler’i de görebilecek.

Yeryüzünün cenneti uzak denizleri keşfedin!
Prontotour ile muhteşem doğanın tadını çıkarmak isteyenlere Bali, Zanzibar, Maldivler,Phuket ile yeryüzünde cenneti vadediyor. Sörfçüler, balayı çiftleri, yoga severler ve hatta yalnız gezginler Antalya’da 5 yıldızlı otel fiyatına bir deniz tatili yapmak mümkün. Turkuaz denizleri, beyaz kumlarıyla ünlü, doğa harikası Maldivler ve Seyşeller yine farklı coğrafyaları keşfetmek isteyenler için egzotik alternatifleri oluşturuyor.

Vizesiz denizler Budva, Hurgada, Sharm ve kapıda vizeyle Rodos
Prontotour’un gözde rotalarından Balkanlar’ın incisi Budva, Adriyatik kıyısında,İtalyan şehri Bari’nin hemen karşısında konumlanmış masmavi bir denizini, yeşil ağaçlar arasında inşa edilmiş taş yapılarını Türkiye’den 1,5 saatlik uçuşla vizesiz deniz tatili fırsatı oluşturuyor. Mısır’ın akvaryum cenneti Şarm ElŞeyh ve Hurghada, Akdeniz’deki ultra her şey dahil konforunu Türkiye’den daha ucuza tatil fırsatları sunuyor. Yurt dışı turların lideri Prontotour, bu yaz kapıda kolay vize imkânı ile Akdeniz’deki turkuaz kolaylarla çevrili Yunanistan’ın Rodos Adası’nda Marmaris veya Bodrum çıkışlı seçenekler ve otel çeşitleriyle seyahat tutkunlarına keşfetme olanağı yaratıyor.

Dubai,Katar, Halkidiki ve daha fazlası sizi bekliyor
Dubai’de hayal edemeyeceğiniz bir deneyim yaşayın. Şaşırtıcı manzaralar, lüks alışveriş alternatifi ve etkileyici yapılarla dolu olan bu şehir dört mevsim deniz tatili avantajı sunuyor. Kendine has bir kültürü ve zengin bir mutfak kültürü olan Dubai geleneksel tatlarıyla da yeni notaları keşfe davet ediyor. Güneşin yıl boyunca yüzünü gösterdiği, eskiyle yeni, modernle geleneksel arasındaki farklılıkları görüp ülkenin nereden nereye geldiğine şahitlik etmek isteyenler için Doha görülmesi ve deneyimlenmesi gereken çok şey var. Türkiye’den sadece dört saatlik uçuş mesafesinde olan Katar, Türk ziyaretçiler için vizesiz bir destinasyon. Dünyanın en güvenli ülkesi olan Katar ve en güvenli ikinci şehri Doha, huzurlu bir tatil deneyimi için mükemmel seçenek. Ege’nin karşı kıyılarında denizin, güneşin, doğanın, eğlencenin ve geleneksel Yunan lezzetlerinin tadını Halkidiki turu ile çıkarın. Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar Prontotour erken rezervasyon avantajları ve P Kolay Taksit fırsatları ile muhteşem bir tatil rotası.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı