Potanın yükselen yıldızı Manisa BBSK, Antalya deplasmanına gidiyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ligin 20’nci haftasında HDI Sigorta Antalya Güneşi ile karşı karşıya geleceği maçın Manisa’daki hazırlıklarını tamamladı.

Potanın yükselen yıldızı Manisa BBSK, Antalya deplasmanına gidiyor
17 Şubat 2022 - 12:12

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, HDI Sigorta Antalya Güneşi ile oynayacağı 20’nci hafta maçının Manisa etabı hazırlıklarını tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ligin 20’nci haftasında HDI Sigorta Antalya Güneşi ile karşı karşıya geleceği maçın Manisa’daki hazırlıklarını tamamladı. 19 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak maçın hazırlıklarını tüm hafta boyunca Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Manisa BBSK, zirvedeki rakiplerinden Sigortam.Net’in kaybetmesi ile averajla yeniden liderlik koltuğuna yükseldi.
 

“11 tane final maçımız var”

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “11 tane final maçımız var. Bunlardan ilkini oynamak için Antalya deplasmanına gidiyoruz. Ligi lider tamamlayıp doğrudan Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Bu kapsamda zirvedeki rakiplerimizden Sigortam.Net cumartesi günkü rakibimiz Antalya Güneşi’ne mağlup oldu. Artık öyle kritik haftalara girdik ki kolay maç yok. Her maç aynı motivasyon ile oynamak zorundasınız. Yeniden devraldığımız liderlik koltuğunu korumak için deyim yerindeyse savaşacağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu