Nezih Özuyar yuvaya döndü

2019 Yerel Seçimlerinde Bergama İYİ Parti'den Bergama ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Nezih Özuyar, parti yönetimi ile anlaşmazlığa düşüp partisinden istifa etmişti.

Nezih Özuyar yuvaya döndü
13 Kasım 2023 - 22:04
2019 Yerel Seçimlerinde Bergama İYİ Parti'den Bergama ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Nezih Özuyar, parti yönetimi ile anlaşmazlığa düşüp partisinden istifa etmişti. Yaklaşık 1 yıl sonra Deva Partisi'ne katılan Nezih Özuyar buradan istifa ederek tekrar İYİ Parti'ye döndü.

Özuyar, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada: “Değerli dostlar İYİ Parti ailesine katılmış olmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Bu süreçte bana kucak açan başta İzmir İl Başkanımız Sayın M. Sinan Bezircilioğlu'na, Kuzey Ege Bölge Koordinatörümüz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi kardeşim Sedat Sarı'ya İl Sekreterimiz Sayın Mehmet Efeye, İl Başkan yardımcılarımıza ve tüm iyi parti ailesine ve tabi ki Sayın Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e şükranlarımı arz ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra Bergama’daki çalışmalarımıza kaldığımız yerden ve büyük bir şevk ve azimle sevgili üyelerimizle bir devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı