Miniklerle beraber aileler de sahaya indi

Futbol kulüplerinin, pandemi süreci kısıtlamaları nedeniyle sahalardan uzak kalan alt yapı takımları çalışmalarına ve hazırlık maçları oynamaya başladı.

Miniklerle beraber aileler de sahaya indi
22 Ağustos 2021 - 23:13

Futbol kulüplerinin, pandemi süreci kısıtlamaları nedeniyle sahalardan uzak kalan alt yapı takımları çalışmalarına ve hazırlık maçları oynamaya başladı. Miniklerin antrenman ve maçlarıyla birlikte aileleri de onları desteklemek için sahalara indiler.



SKOR DEĞİL SPOR ÖNEMLİ

İzmir’in Foça İlçesi’nin takımı Foça Belediyespor ile Manisa’nın Akhisar İlçesi’nden gelen Yıldırımspor kulübünün minik futbolcuları iki yılı aşkın bir sürenin ardından Foça Nihat Hüsenay Stadı’nda hazırlık maçı oynadılar. 22 Ağustos 2021 Pazar Günü saat 10.00’da adeta bir futbol şenliğini andıran buluşmada  U11  ve U12 yaş grubu takımları birbirleriyle karşılaştılar. Zevkli ve bol gollü geçen karşılaşmaları ailelerde saha kenarından keyif ve heyecanla izlediler. Minik yedek oyuncuların tezahüratlarıyla inlettiği sahadan takımlar skor değil spor önemli diyerek kardeşçe ve elele ayrıldılar. Konuk minik futbolculardan Güray Hersek;  Akhisar’dan Foça’ya maç yapmak için geldikleri için çok mutlu olduğunu belirtirken Yağız Yollar, çoktandır evde kapalı olduklarını ve bundan sonra maçlar yapmak istediklerini söyledi.

MAÇ EKSİKLERİNİ KAPATMAK İSTİYORUZ

Akhisar Yıldırımspor alt yapı takım antrenörü Harun Tayfun ise Foça Belediyespor yetkililerinin daveti üzerine Foça’ya geldiklerini belirterek teşekkür etti. Harun Tayfun;” Uzun zamandan beri çocuklar sahalarda olmadığından dolayı, aldığımız daveti değerlendirerek Foça’ya geldik.  Çocuklar futbolu çok özlediler. İnşallah bundan sonraki süreçte bol bol maç oynarlar. Maç eksiklerini kapatırız. Onların gelişimlerine bir nebze yardımcı oluruz.”dedi.

ÇOK ÖZLEMİŞİZ

Foça Belediyespor alt yapı antrenörü Erol Çetin’de  futbolu çok özlediklerine vurgu yaptı. Erol Çetin; “Pandemi süresince maç ve idmanlardan uzak kaldık. Bizle birlikte öğrencilerimizde futbolu çok özlemişler. Bugün Akhisar Yıldırımspor’la sahalara döndük. Çocuklarımız çok güzel maçlar çıkarıyorlar. Her iki takımdaki çocuklarımıza teşekkür ederim. İnşallah bu uzun süreden sonra yeşil sahalarda çocuklarımızla beraber olmaya devam ederiz” dedi.

Maçlardan sonra konuk ekip teknik heyeti, aileler ve minik oyuncular ilçede gezinti ve deniz keyfi yaptılar.
 
Seyfi GÜL - FOÇA / İzmir Basın Grubu 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...