MHP 'Adım adım 2023'ün ilk adımını Bayraklı'dan atacak

2023 için sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi kurmayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP 'Adım adım 2023'ün ilk adımını Bayraklı'dan atacak
16 Şubat 2022 - 20:15
2023 için sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi kurmayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Genel BaşkanI Devlet Bahçeli’nin talimatıyla harekete geçen MHP kurmayları bir süre önce “Adım adım 2023, İl il Anadolu” programları kapsamında 81 ili gezmişti. Şimdi de ilçe bazında sahaya inmeye hazırlanan MHP kurmayları, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Türkiye'yi ilçe ilçe dolaşıp; bütün teşkilat mensuplarıyla, kanaat önderleriyle, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle, gençlik platformları ve muhtarlarla bir araya gelecek.  Parti teşkilatılarının yanı sıra bütün kamuoyunu bilgilendirmeyi amaçlayan toplantıların ilki İzmir'in Bayraklı ilçesinde yapılacak. Burada  MHP İl Başkanı Veysel Şahin'in öncülüğünde gerçekleştirilecek olan toplantıların İzmir etabı altı hafta sürecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve ismindeki sembolik anlam nedeniyle başlangıç için Bayraklı ilçesini tercih eden MHP İzmir İl Teşkilatı da son hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. 

“Neden Cumhur İttifakı, MHP’nin Önce Türkiye Anlayışı, 'Zillet İttifakının gafleti' ve Son Siyasi gelişmeler" hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi amaçladıklarının belirten  MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in konuyla ilgili açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 1997 yılında göreve gelir gelmez bizlere gösterdiği '2023 Lider Ülke Türkiye Hedefleri' doğrultusunda yapılacak bu çalışmalar biz Türk Milliyetçileri için büyük bir önem arz ediyor. Cumhur İttifakı’nın milletimizle kucaklaşması ve ideallerimizin gerçekleşmesi yolunda atılacak olan adımlar için hiç durmadan çalışıyoruz. Liderimizin bütün Türkiye’yi kapsayan bir faaliyeti İzmir’den ve Bayraklı’dan başlatması gerçekten bizler için onur verici oldu. Bizzat Teşkilat Başkanımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın Beyefendi’nin başlatacağı bu program bize büyük bir heyecan verdi. İnanıyorum ki Muhterem Liderimizin öngörüsü ve planlamasıyla başlatılan bu program Türkiye’nin siyasi çehresini değiştirecektir.

Liderimizin İzmir’e duyduğu çok yüksek seviyeli bir sevgisi var. İzmir’in tarihi, sosyo-ekonomik ve kültürel-politik değerlerinin önemi, bununla birlikte ilçelerinin genel durumu hakkında çok geniş bir bilgisi var. Muhterem Liderimizin şehir hayatımızda önemli yeri olan bazı İzmirli büyüklerimizle hala çok samimi görüşmeleri oluyor. Onlara çok özel ilgi gösteriyor. Bornova’yı, Konak’ı, Alsancak’ı Bayraklı’yı, Karşıyaka’yı çok iyi bilir. Bakın Bayraklı ilçemizin Türk Denizcilik tarihinde levent toplanma alanı olduğunu levent adaylarının bayrak kaldırmasından dolayı isminin Bayraklı olduğunu bizzat kendisinden dinledim. Bunu çoğu İzmirli dahi bilmiyor. İşte biz başkaları Pagos dese de bu sebeplerden dolayı Türk İzmir diyoruz. 

Bu hafta Bayraklı’dan başlatılacak olan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” nın açılışı için bizzat Teşkilat Başkanımızın İzmir’e gelmesi gerçekten çok önemli. Teşkilat Başkanımızın böylesine önemli bir programda yanımızda olması, programın önemini daha da arttırıyor. Tüm ilçe teşkilatlarımız ve İzmir’deki Ülküdaşlarımız Teşkilat Başkanımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın’ı bekliyor. Onun bilgi ve birikimi süreç boyunca yolumuzu aydınlatacak ışık olacak. Bu programla bizler İzmir’de altı hafta sürecek bir faaliyet zincirinin içine giriyoruz. Otuz ilçe teşkilatımız, gönüllü ve yan kuruluşlarımız; mahalle temsilcilerimiz ve İzmir’deki bütün ülküdaşlarımızla birlikte başlatılan 2023 lider ülke Türkiye seferberliğinin içinde Liderimizin emrinde teşkilatımızın çatısı altında koşar adım var olacağız. Bu Hafta Cuma günü akşam Bayraklı’dan başlatılacak olan programımız, Cumartesi günü Menemen ve Bayındır’da sürecek. Pazar Günü ise Bergama ve Konak ilçelerimizde devam edecek” 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...