Menemen'de nostalji gecesi

Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet’in 100. Yılı Kuruluş etkinlikleri Türkelli’de düzenlenen konserlerle devam etti. 

Menemen'de nostalji gecesi
06 Eylül 2023 - 23:20

CENGİZ KURTOĞLU, ARİF SUSAM VE ÜMİT BESEN MEST ETTİ

Menemen Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı konserlerine Türkelli’de devam etti. Bu kapsamda sahne alan taverna ve fantezi müziğin efsane isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen, izleyenlere nostalji yaşattı. Konser öncesi Türkellili hemşehrilerine seslenen Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Menemenimize bir yandan eserler kazandırırken bir yandan da kıymetli sanatçılarımızı hemşehrilerimizle buluşturmanın sevincini yaşıyorum” dedi.

Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet’in 100. Yılı Kuruluş etkinlikleri Türkelli’de düzenlenen konserlerle devam etti.  Türkelli Stadı’nda düzenlenen konserde taverna ve fantezi müziğin efsane isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı.


PAZAR YERİ İHALEYE ÇIKILIYOR

Konser öncesi alanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmet anlamında Menemenimize bir yandan eserler kazandırırken bir yandan da efsane sanatçılarımızı hemşehrilerimizle buluşturmanın gururunu yaşıyorum.  Menemenimizin her köşesine olduğu gibi Türkellimize de yaptığımız yatırımlar devam ediyor. İlçe genelinde başlattığımız yol çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Güzel Türkellimize bölgenimizin ihtiyaçları doğrultusunda 2300 metrekarelik bir pazar yeri kazandırıyoruz. Projemizin ihale sürecini başlatmış bulunuyoruz.  Düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinize ev sahipliği yapan düğün salonumuzu baştan aşağıya yeniledik.  Parklarımızı güzelleştirirken, yeni nesil oyun gruplarımızı da evlatlarımızın kullanımına sunuyoruz. Gençlerimizin zamanlarını daha verimli daha güzel kullanmaları için bir Gençlik Merkezi inşa ediyoruz” dedi.


ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ

Başkan Vekili Pehlivan’ın konuşmasının ardından sırayla sahne alan ve yılların eskitemediği parçalarını Menemenliler için seslendiren Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen, dinleyenleri mest etti. Müzik ziyafetinde sahneye ilk olarak taverna müziğinin sevilen ismi Arif Susam çıktı. Klavyesiyle seslendirdiği şarkılarına dinleyenlerin eşlik ettiği sanatçı, bir saatlik muhteşem performansının ardından, sahneyi fantezi müziğinin güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu’na bıraktı.

80’lere ve 90’lara damga vuran parçalarını seslendiren Kurtoğlu, dillerden düşmeyen ‘Duvardaki Resim’, ‘Yorgun Yıllarım’ ve ‘Hain Geceler’ gibi birçok unutulmaz eserini seslendirdi. Ünlü sanatçının, son dönemde yeniden popüler olan ‘Duyanlara Duymayanlara’ şarkısına konser alanını dolduran Menemenliler müzikseverler hep birlikte eşlik etti.
Son olarak ise sahneye çıkan Ümit Besen, söylediği şarkılarla dinleyenleri maziye götürdü. Gecenin sonunda eski Türkelli Belde Belediye Başkanları İbrahim Danacıoğlu ve İbrahim Şimşek ve eşi Filiz Pehlivan ile birlikte sahneye çıkan Başkan Vekili Pehlivan, bütün sanatçılara günün anısına hediye takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...