MediaMarkt, yatırımlarına tam gaz devam ediyor

Türkiye’nin en geniş mağaza ağına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, yatırımlarına tam gaz devam ediyor...

MediaMarkt, yatırımlarına tam gaz devam ediyor
31 Ekim 2021 - 18:24

MEDIAMARKT’TAN TÜRKİYE’YE 1 AYDA 3 MAĞAZA

Türkiye’nin en geniş mağaza ağına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Bir ayda İstanbul Bahçeşehir, İzmir İstinyepark AVM ve Bursa Kent Meydanı AVM’de mağaza açan MediaMarkt, Türkiye’deki mağaza sayısını da 87’ye çıkardı. Marka, son 1 ayda açtığı 3 mağazayla yaklaşık 100 kişiye de istihdam sağladı 



13 ülkede 1.000’den fazla mağazasıyla Avrupa’nın açık ara bir numaralı teknoloji perakendecisi olarak faaliyet gösteren MediaMarkt, Türkiye’de de büyümesini sürdürüyor. Pandemiye rağmen Türkiye’de mağaza yatırımlarına hiç durmadan devam eden MediaMarkt, son bir ayda İstanbul Bahçeşehir, İzmir İstinyepark AVM ve Bursa Kent Meydanı AVM’de olmak üzere 3 yeni mağaza açtı. Yeni mağazalarla 96 kişiye istihdam sağlayan MediaMarkt’ın Türkiye’deki mağaza sayısı ise 87’ye ulaştı. 

Her mağaza yeni bir iş fırsatı
MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım, mağaza yatırımlarıyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığımız her mağaza aynı zamanda o şehirde yaşayanlar için de yeni bir iş fırsatı anlamına geliyor. Bu bilinçle Türkiye’nin her yerine ulaşmak için mağaza yatırımlarımıza yıl sonuna kadar devam edeceğiz. Bugün tüketicinin en çok tercih ettiği elektronik perakendecisi olarak güven ve uzmanlığı birleştirerek tüketicimize harcadığı paranın tam anlamıyla karşılığını alacağı bir hizmet sunmanın da mutluluğunu yaşıyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...