McDonald's Türkiye restoran sayısını artırmayı sürdürüyor

McDonald’s Türkiye, ülkenin her bir yanındaki lezzetseverlere ulaşmak için yeni restoran açılışlarına devam ediyor.

McDonald's Türkiye restoran sayısını artırmayı sürdürüyor
29 Kasım 2022 - 13:55
McDonald’s Türkiye, ülkenin her bir yanındaki lezzetseverlere ulaşmak için yeni restoran açılışlarına devam ediyor. Müşterilerinin mutluluğunu önceliği haline getirerek onları efsanevi lezzetleriyle buluşturan McDonald’s Türkiye, Konya’daki yeni restoranında son teknoloji dijital sipariş ekranlarıyla hizmet vermeye başladı.
 
McDonald’s Türkiye, yeni restoran açılışlarıyla lezzet duraklarını genişletiyor. Birbirinden iştah açıcı ve kaliteli ürünlerini Türkiye’nin dört bir noktasındaki tüketicileriyle buluşturan McDonald’s Türkiye, Konya’daki 3’üncü, Türkiye’deki 245’inci restoranının kapılarını 29 Kasım Salı günü her zaman en iyisini ve kalitelisini arayan tüm lezzet tutkunları için açtı. Müşterilerine daima en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdüren McDonald’s Türkiye, Konya’daki yeni restoranında dijital sipariş ekranlarıyla hizmet vermeye başladı.
 
Lezzetli ve doyurucu ürünlerini üstün hizmet kalitesiyle her gün binlerce tüketicisiyle buluşturan McDonald’s Türkiye’nin Konya’daki yeni restoranı 300 m² kapalı, 100 m² açık alanı ve 46 çalışanıyla misafirlerini ağırlayacak. McCafé ve paket servis hizmetleri de restoran tarafından verilecek. 
 
Sektörün vizyonunu genişleten ve standartlarını yükselten itici bir güç rolünde olmanın bilinciyle hareket eden McDonald’s Türkiye, müşterilerine lezzetli ve iyi hissettiren anlar yaşatma misyonuyla lokasyonlarını artırmaya ve lezzet ağını genişletmeye devam edecek.
 
McDonald’s Türkiye Konya Restoran Adresi: Bosnahersek Mahallesi, Osmanlı Caddesi No:4 Selçuklu/Konya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"