Manchester City-Liverpool çekişmesi Tivibu'da

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Manchester City – Liverpool arasında düzenlenecek Premiere League ve FA Cup derbilerini ekranlara taşıyor.

Manchester City-Liverpool çekişmesi Tivibu'da
08 Nisan 2022 - 19:48
Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Manchester City – Liverpool arasında düzenlenecek Premiere League ve FA Cup derbilerini ekranlara taşıyor. Tivibu Spor Paketi ve Süper Paket aboneleri, 10 Nisan Pazar günü S Sport kanalında yayınlanacak Premiere League derbisini naklen izleyebilirken, 16 Nisan Cumartesi günü FA Cup Yarı Finali’ni de naklen ve sadece Tivibu Spor’dan takip edebiliyorlar.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden Türk Telekom, dijital TV platformu Tivibu ile sporseverlere birbirinden farklı içerikler sunmaya devam ediyor. Tivibu, futbolseverlerin heyecanla beklediği Manchester City – Liverpool, Premiere League ve FA Cup karşılaşmalarını naklen ekranlara getiriyor.  Zorlu mücadele öncesi Tivibu Spor’a konuk olan Manchester City yıldızı İlkay Gündoğan, “Her maç bir final gibi. Her finali kazanmayı başarırsak bizim için inanılmaz bir sezon olacak” dedi.  

Premiere League’de kıran kırana mücadele
Geçtiğimiz sezon 6. şampiyonluğunu kutlayan Manchester City, bu sezonda da şampiyonluk iddiasını sürdürerek lider konumda bulunurken peşinden 1 puan farkla gelen Liverpool ile karşı karşıya geliyor. Sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kalan ezeli rakipler, sahada bu dengeyi bozmaya çalışacak. Kazanan takım şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak. Machester City ile Liverpool arasındakikarşılaşma, 10 Nisan Pazar günü saat 18.30’da Tivibu 73. kanal S Sport’da Manchester Şehir Stadyumu’ndan naklen yayınlanıyor.

FA Cup heyecanı sadece Tivibu’da
Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, FA Cup mücadelelerini ekrana taşımaya devam ediyor. 16 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek Manchester City- Liverpool FA Cup Yarı Final mücadelesi, saat 17.30’da Wembley Stadı’ndan naklen ve sadece Tivibu Spor’da izleyiciyle buluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...